aboutshoes.nl

De bruidegom mag niet vergeten worden! Want hoe belangrijk is het dat je tijdens jouw bruiloft loopt op schoenen die zitten als pantoffeltjes! Bij About Shoes vind je de perfecte schoen voor onder jouw trouwpak. Of je nu gaat voor een klassieke schoen of stoere sneaker, hier ben je aan het juiste adres! Wij geven drie tips!

Tip 1: Schoenen maken jouw trouwoutfit compleet

Voor welke look ga jij? De kleur van de schoenen voor de bruidegom wordt meestal afgestemd op de kleur van het pak. Ga jij voor een klassieke uitstraling? Of juist voor een meer casual look? Bij de klassieke uitstraling wordt vaak gekozen voor zwarte, donkerblauwe of cognac kleurige schoenen. Ga je voor een meer casual look? Dan kies jij misschien wel voor mooie créme- of zandkleurige loafers of een stoere sneaker van bijvoorbeeld H32 Sneakers?  Of wat dacht je van een rustig trouwpak met opvallende schoenen met een toffe print? Álles mag natuurlijk! Extra leuk! Wij mogen jullie €75,- korting geven op een van de schoenen van Aboutshoes.nl. Lees snel de blog en check hoe jij jouw korting kunt verzilveren!

trouwschoenen

Tip 2: Loop jouw schoenen goed in!

Ja ja, het allerbelangrijkste! Loop jouw schoenen goed in vóór de grote dag. Dit voorkomt pijnlijke voeten en vervelende blaren. Wist je dat schoenen van About Shoes fantastisch zitten? Zij hebben o.a. schoenen van het merk Melik Shoes en zij maken gebruik van kwalitatief hoogwaardige materialen. De specialiteit van Melik shoes is het handverven en finishen van de schoenen. Dit is een bewerkelijk en secuur proces waardoor elk paar schoenen uniek is én heerlijk draagt.

Wisten jullie dat trouwschoenen het beste in de middag gekocht worden? In de middag heb je iets dikkere voeten en dit voorkomt dat de schoenen te strak zitten wanneer je ze in de ochtend aantrekt. 

Tip 3: Zorg voor een bijpassende riem

Oh yeah! Maak jouw outfit compleet bij een bijpassende riem! Hiermee maak je jouw outfit écht af. Zorg er wel voor dat de riem de juiste maat en dikte heeft. Zo is een brede riem het best passend bij wat bredere mannen, en een smalle riem past vaak het beste bij de wat kleinere man. Meet voordat je de riem besteld even jouw heupomvang op zodat de riem niet veel te lang is wanneer je deze gaat dragen tijdens jullie dag. Én dan hebben we nog een leuk weetje, de gesp van de riem hoor je aan de linkerkant te dragen. You’re so ready!

trouwschoenen
melik shoes
Over About Shoes
Claim jouw korting!

Abousshoes.nl is dé shop waar je jouw perfecte trouwschoenen kunt vinden! Melik Shoes staat voor een succesvol exclusiviteitslabel in herenschoenen. Een kwalitatief, betaalbaar en modieus label met een prikkelende, nieuwe stijl dat volledig is afgestemd op de wensen van de man. Melik Shoes is meer dan er heerlijk op weg lopen! Je wilt zich goed voelen in wat je draagt dus kies je bewust bijzondere schoenen met een goede pasvorm die helemaal matchen bij jou en jouw outfit. Melik Shoes is hét item uit jouw garderobe waarmee je jouw persoonlijkheid onderstreept.

Melik Shoes ziet duurzaamheid en maatschappelijke betrokkenheid als een vanzelfsprekendheid. Niet voor de korte termijn maar voor de lange termijn zodat generaties na ons van al het natuurlijk schoon op de aarde kunnen genieten. De focus ligt naast oog voor duurzame producten ook op een duurzame bedrijfsvoering. Hierbij moet je denken aan het bewust inkopen van duurzame grondstoffen, energie- en watergebruik, milieubewuste verpakkingen en het scheiden van afval. Daarnaast wordt er gekeken naar zaken als arbeidsomstandigheden, dierenwelzijn en natuurbeheer. Wij zeggen, doen!

Heren opgelet! Scoor nu snel jouw korting en koop jouw trouwschoenen op tijd en loop ze in vóór jullie grote dag! Zo ben je er zeker van dat je de dag zonder blaren doorkomt 😉 Én hé, koop je jouw schoenen bij AboutShoes.nl dan hebben wij een leuke kortingscode voor jou! Ga snel naar de website www.aboutshoes.nl en gebruik de kortingscode ‘’MelikShoesTB14’’ en ontvang een korting van €75,- op jouw trouwschoenen!
* de kortingscode is geldig bij een minimale besteding van €199,-
* De kortingscode is inwisselbaar op de aanschaf van Melik Shoes of H32 Sneakers
* De code geldt tevens voor al jullie gasten én is geldig t/m 30 april 2023.