Voor het derde jaar op rij was er een Trouwbeleving bij Kasteel Ammersoyen in Ammerzoden. Deze prachtige locatie leent zich perfect voor een unieke beleving. Al vroeg stonden het Koetshuis en het kasteel vol met toekomstige bruidsparen.
Bij alle bedrijven konden ze volop inspiratie opdoen voor hun bruiloft. Om extra in de trouwsferen te komen konden de verloofden stellen aansluiten bij een van de real-life ceremonies. Hiervoor hadden we twee leuke stellen gevonden die zich graag een dag bruid & bruidegom wilde voelen. Aangezien de eerste bruid zwanger is had ze vooraf al een passessie bij Lovely Lady in Waalwijk. Deze leuke bruidsboetiek had toevallig twee positiejurken binnen gekregen. Ideaal om deze gelijk te showen tijdens het Trouwbeleving event!

els-korsten-fotografie0009-kopieren

Bruid Ellen was vroeg aanwezig zodat The Make-Up Artist gelijk aan de slag kon met het bruidskapsel en de visagie.  De aankleding van de locatie was gedaan door Meesterlijk Groen uit Hedel, evenals het prachtige bruidsboeket en de corsage. Nadat ook Jeroen zijn pak aan had gedaan van Diya Custom Suits kon de ceremonie starten.

els-korsten-fotografie0013-kopieren

Onder begeleiding van Fluitist Paul Smithuis kwam het bruidspaar de ceremoniezaal binnen gelopen. Weddingplanner Jessica van JH Wedding was aanwezig als ceremoniemeester om de ceremonie perfect te laten verlopen.
Trouwambtenaar Janita van Stijlvol Huwelijk zorgde voor een goede indruk van de ceremonie vol met tips & tricks voor de toekomstige bruidsparen.

els-korsten-fotografie0031-kopieren

Na het ja-woord werden de ringen van Goudsmederij Bommel gewisseld. De ringen zaten op het schattige ringenplankje die ook in alle goodiebags te vinden was.
Deze werd aangeboden door Els Korsten Fotografie die tevens beide ceremonies heeft vastgelegd.

els-korsten-fotografie0001-kopieren
Ondertussen was er ook in het koetshuis van alles te beleven. Op de foto bij de Fotokist of Fotohokje, met de voetjes van de vloer bij Remote Rental of de huwelijksbedankjes en trouwkaarten uitzoeken bij Jos de Laat.
Daarnaast konden er ook ringen uitgezocht worden bij Juwelier Rooyackers en konden de toekomstige bruidsparen alle vragen kwijt bij de locatie!

els-korsten-fotografie0022-kopieren

Ook het tweede bruidje ging bij The make-up artist in de stoel voor een prachtig kaspel en de visagie. Deze keer werden de jurk en het pak verzorgd door Le Michel Bruidsmode uit Geffen.

els-korsten-fotografie0072-kopieren

els-korsten-fotografie0082-kopieren

els-korsten-fotografie0119-kopieren

els-korsten-fotografie0105-kopieren
Beide keren werd de ceremonie afgesloten met een champangetoast van Hutten Catering en sneed het bruidspaar de taart aan van Cakecreator uit Zaltbommel.
Helemaal in thema van het kasteel werd dit gedaan met een zwaard!

els-korsten-fotografie0110-kopieren

Tevens waren in het kasteel ook Pure Orange Media, DJ Fabriek en Falcon 2 day aanwezig om bruidsparen te inspireren voor de bruiloft.

Aan het einde van de dag werd ook de winnaar getrokken van de Loveshoot die aangeboden was door Janssen Fotografie.  Kimberly en Alex gefeliciteerd met jullie prijs!