Bruiloft DJ

De voorbereidingen voor jullie grote dag zijn in volle gang en alles begint langzaam maar zeker vorm te krijgen. Maar laten we eerlijk zijn, een bruiloft is pas écht geslaagd wanneer er fantastische muziek wordt gespeeld door een Bruiloft DJ en de dansvloer vol staat. Wij vroegen Skyfly om de beste tips!

Want terwijl jullie de laatste details regelen, is het moment aangebroken om te beslissen welke muzikale optie het beste bij jullie feest past. En als het gaat om het creëren van een onvergetelijke sfeer, is het overwegen van live muziek tijdens jullie bruiloft in combinatie met een Bruiloft DJ zeker de juiste stap.

Tip: Zorg voor de juiste balans tussen DJ en live muziek

Beide opties kun je op verschillende momenten inzetten op jouw bruiloft. Live muziek kan een magisch effect geven tijdens de ceremonie. Maar ook tijdens de borrel of het diner is live muziek perfect toe te passen. Denk dan aan een akoestische set of een zanger/zangeres met pianist.

Wil je dat de voetjes ‘s avonds van de vloer gaan? Kies dan voor een Bruiloft DJ. De DJ in combinatie met een saxofonist en/of zangeres zorgen ervoor dat het dak er echt af gaat!

Bruiloft saxofonist

Professionele artiesten

Wanneer je gebruik maakt van live artiesten en een Bruiloft DJ is het belangrijk dat het professionele artiesten zijn die goed op elkaar ingespeeld zijn. Zij overleggen van tevoren over de setlist, het tempo en eventuele speciale verzoeken. De samenwerking tussen de Bruiloft DJ en live artiesten zorgt voor een naadloze overgang tussen de verschillende muziekstijlen.

Zo gaan alle voetjes van de vloer!

Het is dan wel jullie bruiloft, maar uiteindelijk wil je dat de gasten allemaal een top avond hebben en de dansvloer op gaan. Om deze reden is het belangrijk om rekening te houden met de muziekvoorkeuren van de gasten. Een professionele DJ speelt goed in op de wensen van de gasten en zo zorgt hij ervoor dat het feest voor iedereen geslaagd is! Wanneer je een saxofonist combineert met de DJ zal deze de interactie met de gasten opzoeken en wordt de dansvloer voller en voller!

Door het combineren van een DJ met live muzikanten kun je een dynamische en veelzijdige avond creëren die je gasten nog lang zal bijblijven.

Bruiloft DJ

vijf tips!

  1. Zorg voor een duidelijke planning en communicatie met de entertainment partij
  2. Kies de juiste momenten voor live muziek
  3. Werk samen met een entertainment bureau met professionele artiesten
  4. Combineer een DJ met live artiesten
  5. Speel in op de wensen van de gasten

Willen jullie in contact komen met Skyfly? Klik dan hier óf bezoek een van onze Trouwbeleving events!

Saxofonist