Een heel waardevol item voor jullie bruiloft is het gastenboek. Samen met de foto’s en video’s zijn dit bijna de enige tastbare herinneringen die je overhoud na jullie grote dag. Wij hebben voor jullie verschillende tips op een rijtje gezet om een onvergetelijk gastenboek uit te zoeken zodat jullie altijd herinneringen aan deze dag op kunnen halen. 

Wat gaaf is, is om van al je gasten een foto te hebben met daarbij een persoonlijke tekst. Zet bijvoorbeeld een tafel neer met een polaroid camera, een aantal props en een mogelijkheid om de foto’s op te hangen. Dit kun je doen door bijvoorbeeld een lijst met daarin touw op te hangen of een boek neer te leggen waar de foto in kan worden geplakt. Tip: Maak tijdens de dag een # voor op Instragram. Zo kunnen jullie alle foto’s die tijdens de dag gemaakt zijn gemakkelijk terugkijken. Een photobooth is hier natuurlijk ook ideaal voor.

g1

Een ander idee is om een Bruiloftzuil te gebruiken. Hierbij hebben de gasten de mogelijkheid om een videoboodschap in te spreken voor jullie. Dit levert de leukste en vooral grappigste filmpjes op. Natuurlijk is door dit beeldmateriaal ook de sfeer van avond goed te meten en te herleven. Geloof ons hoe later de filmpjes hoe meer plezier jullie er samen om hebben!

Thijssen 230414 901-A

 

Zijn jullie allebei gek van spelletjes? Dan is deze puzzel of Jengatoren echt iets voor jullie! Laat de gasten een boodschap op een puzzelstukje zetten en maak na afloop samen de puzzel zodat jullie alle berichten van de gasten kunnen teruglezen. Het is ook super tof om Jenga blokjes neer te leggen en de gasten hier een herinnering op te laten schrijven. Zo zul je wanneer je Jenga speelt voortaan herinnert worden aan vele fijne momenten, en het allerbelangrijkste misschien wel…. aan jullie bruiloft!

0b532f2060301851828cd26d427a3bf5

Nog tips nodig voor dates die jullie de komende jaren kunnen doen? Laat alle gasten hun ultieme date op een briefje schrijven en in een fles doen. Elke keer wanneer jullie op date willen pak je een briefje uit de fles en heb je weer een nieuwe originele date. Door dit gastenboek hebben jullie inspiratie genoeg om de komende jaren te blijven daten met elkaar!

11

Last but not least….. De sleutel naar succes! Laat alle gasten een tip voor een succesvol huwelijk op een sleutel schrijven. Deze sleutels kunnen ze dan bijvoorbeeld ophangen. En mochen jullie de tips nodig hebben hoeven jullie alleen maar even naar de sleutels te kijken! That’s easy!

2e24aa872be1e96d25cf129f0c17dcdd 

Hopelijk hebben we jullie genoeg ideeën en inspiratie gegeven om een origineel gastenboek uit te zoeken voor jullie bruiloft!