Trouwbeleving Kasteel Rosendael

Het is alweer een tijdje geleden maar wij blikken graag met jullie terug naar het romantische Trouwbeleving event bij Kasteel Rosendael. Deze gezellige trouwbeurs vond plaats in Gelderland. Het was een prachtige dag vol inspiratie en liefde! Om 11:oo uur opende we de deuren van het indrukwekkende kasteel en konden toekomstige bruidsparen kennis maken met de leukste regionale bedrijven! Wij nemen jullie mee naar deze romantische dag, lezen jullie mee?

De toekomstige bruidsparen werden op deze herfstachtige dag door het team van Trouwbeleving en koffiek-tje ontvangen bij de ingang van het indrukwekkende kasteel. De bruidsparen konden voor binnenkomst heerlijk opwarmen met een heerlijk kopje koffie of cappuccino om vervolgens met een goed gevulde goodiebag vol inspiratie het trouwbeleving event te bezoeken. De bruidsparen kregen de mogelijkheid om kennis te maken met alle toffe bedrijven die op de beurs te vinden waren. Op verschillende plekken in het kasteel stonden professionele bedrijven klaar om bruidsparen te voorzien van alle informatie en tips voor hun grote dag.

Feel the love ♡

Terwijl de aanstaande bruidsparen volop inspiratie aan het opdoen waren, was The Look drug bezig met het bruidskapel en de visagie van de bruid voor tijdens de eerste real life ceremonie. Om 12:30 uur vond de eerste real life ceremonie plaats onder begeleiding van Ik Trouw jullie. De bruid straalde in een jurk van Bruidsgalerie van de Wetering en de bruidegom werd chique aangekleed door Heezen Mannenmode. De liefde straalde er vanaf tijdens de real life ceremonie en dit kwam mede door de prachtige klanken van Paul Smithuis . Naast de prachtige muziek werden de unieke ringen verzorgd door De Edelsmederij en het mooie bruidsboeket door Bloemsierkunst Huissen. Na afloop van de ceremonie was het tijd voor een glas bubbels en een heerlijk stukje taart van Banketbakkerij Theunissen.

Foto’s door: Elaine Fotografie

Do all things with love

Tussen de real life ceremonies door was het tijd om kennis te maken met alle toffe leveranciers die jullie trouwdag tot de mooiste dag van jullie leven kunnen maken! Van Photoboot, tot videograaf tot openingsdans.  Ze waren allemaal aanwezig, om de bruidsparen bomvol inspiratie te geven!

Foto door: Elaine Fotografie 

Om 15:00 uur startte de tweede real life ceremonie onder leiding van Ik Trouw jullie en met prachtige live muziek van Paul Smithuis . De bruid straalde wederom in een prachtige jurk van Bruidsgalerie van de Wetering  en de bruidegom in een elegant pak van Heezen Mannenmode . Het unieke vilt bruidsboeket werd verzorgd door Dreamcreations en de prachtige ringen door Juwelier de tijd. Na afloop van de ceremonie was het tijd voor een heerlijke lekkernij van de sweet table van In Zoet Gezelschap.

Foto door: Serge Smulders 

Willen jullie ook inspiratie opdoen voor jullie bruiloft tijdens een van de Trouwbeleving events? Neem dan een kijkje in onze agenda van 2020 voor een event bij jou in de buurt! Meld je aan via de website van Trouwbeleving en ontvang gratis een toffe goodiebag!