Een waanzinnige locatie, Koekbouw in Veghel was afgelopen zondag het decor van het eerste XL event dit seizoen van Trouwbeleving. Een negentig jaar oude mengvoederfabriek met een industriële, rauwe maar sfeervolle uitstraling.

Om 11.00 uur stonden er al enthousiaste bruidsparen voor de deur te wachten!

Een gave industriële hal gevuld met super standhouders om ideeën op te doen voor je bruiloft. Van foodtrucks en catering, tot dj en zang, van bruidskleding tot ringen, taarten tot decoratie en trouwambtenaar tot foto- en videograaf. Alles wat je op jouw dag kan gebruiken. Een dag met leuke gesprekken en vol indrukken.

Rens & Chantal

Het super enthousiaste “oefen” bruidspaar Rens en Chantal, wie sinds een maand verloofd zijn, gaven een volmondig “Ja” toen wij vroegen of ze bruidspaar wilde zijn voor 1 dag. Vaak merken wij dat de vrouwen het meest enthousiast zijn maar dit keer was ook Rens helemaal happy.

Verliefd en verloofd werden ze helemaal tot in de puntjes aangekleed en gestyled. Bruid Chantal begon de dag goed, ze werd voorzien van een stralende make-up en prachtig kapsel. Daarna kreeg ze een romantische jurk met kant en sluier die ze mocht dragen tijdens de ceremonie. Een echte bruid, stralend van top tot teen. Het bruidsboeket maakte het plaatje compleet.

Bruidegom Rens stond te trappelen in zijn chique 3 delig blauwe trouwpak met een printje om zijn Canadese bruid te gaan zien. De trots en liefde voor elkaar straalde er vanaf…

Om 12.30 uur werden de bezoekende bruidsparen uitgenodigd op het balkon, om de ceremonie bij te wonen. Trouwbeleving wil juist aanstaande bruidsparen een beleving geven van hun trouwdag, dus kan een ceremonie natuurlijk niet ontbreken.

De ceremonie was gestyled met veel bloemen, we flowers….. Natuurlijke materialen en industriële tinten om de geweldige locatie nog meer te laten spreken.

Terwijl de bezoekers enorm genoten van de life muziek, trad het bruidspaar binnen. De vlotte trouwambtenaar verwelkomde het bruidspaar en alle gasten hartelijk en begon met haar persoonlijke speech.

Het bruidspaar mocht gaan staan om elkaar het ja-woord te gaan geven. Mooie handgemaakte ringen werden aangereikt door de best man op een ringbloem waarnaar de ringen bij elkaar om de vinger werden geschoven. En gevolgd door een intense kus…

Na het tekenen verliet het bruidspaar onder begeleiding van de muziek de ceremonie. Op weg naar het proost moment om de liefde te vieren.

Geen feest zonder taart natuurlijk….

De heerlijke frisse citroen taart werd aangesneden en natuurlijk mochten alle bezoekers een hapje mee proeven.

Bruid Chantal gekleed door Bruidshuis Diana,
make up en haar verzorgt door Sandra Bierens Visagie en Hairstyling

Bruidegom Rens gekleed door Jansen & Jansen Boxmeer
Best man gekleed door Jansen & Jansen Boxmeer
Bloemen verzorgt door Atelier Blomane
Toegesproken door trouwambtenaar Cisca ja ik wil
Toegezongen door Lace wedding
Styling ceremonie verzorgt door Bloomingstyle
Ringen verzorgt door Van Bommel
Ringbloem verzorgt door Be-Flowerd
Foto’s verzorgt door Dario Endara Photography
Video verzorgt door Trouw-DVD.nl
Bruidstaart gemaakt door Taarten van Tante Jans

Lindy & Harm

“De dag is om voordat je het weet” of “Jammer dat ik maar één dag mijn jurk aan kan”, zijn vaak uitspraken van bruidsparen na hun trouwdag. Voor de prachtige bruid Lindy was dit niet het geval. Zij deed haar ceremonie met haar lieve man Harm gewoon dunnetjes over tijdens het event. Het pas getrouwde stel heeft speciaal voor ons event hun trouwkleding tevoorschijn gehaald om nogmaals het Ja-woord elkaar te geven.
Wie wil dat nou niet!

Voorzien van een romantisch kapsel en natuurlijke make-up, trok zij haar fantastische jurk nog is aan. Een a-lijn jurk met mooie sleep en veel details.

Bruidegom Harm droeg een fris blauw 3 delig pak met ivoor overhemd en stropdas. Weer strak in het pak stond hij stralend zijn Bruid Lindy op te wachten. Liefde straalde er vanaf en ook al was dit de tweede keer dat ze elkaar zo zagen.

Een prachtig bruidspaar gemaakt voor elkaar.❤

Terwijl alle bezoekers plaats namen bij de ceremonie en verwelkomd werden met mooie life muziek. Kwamen de bruidsdames binnen en de trouwambtenaar vroeg iedereen te gaan staan.

Het bruidspaar trad binnen en nam plaats onder het mooi gestylde prieel. Soooo romantic…..❤
Tijdens een mooie ceremonie werd er gelachen en herinneringen opgehaald.

Het bruidspaar mocht gaan staan, elkaar de rechterhand geven en elkaar diep in de ogen kijken. Het Ja-woord werd gegeven, ringen werden gewisseld en natuurlijk mochten de bruidegom zijn bruid kussen.

De bezoekers zaten heerlijk na te genieten van de mooie muziek toen er getekend werd en het bruidspaar de ceremonie verliet.

Het bruidspaar werd nogmaals gefeliciteerd en mocht de heerlijke bruidstaart aansnijden. Een heerlijke dripped cake met crispy bodem werd uitgedeeld onder de bezoekers. Echt zoooooo lekker…

Voor, tijdens en na de ceremonies was er weer volop tijd om met alle standhouders in gesprek te gaan.  Toekomstige bruidsparen konden een hapje en een drankje te nuttigen, leuke foto’s maken en een bruidsmake-up of bruidskapsel uitproberen. Daarnaast konden ze meer dan genoeg trouwjurken en trouwpakken bewonderen, trouwringen passen, muziek luisteren en vooral passende leveranciers zoeken die de dag nog mooier kunnen maken.

De beurs was druk bezocht met stralende bruidsparen, vrienden en familieleden die een beleving hebben gekregen voor hun bruiloft. Wij vonden het een geslaagde dag en kijken vol liefde terug op dit geweldige event. ❤

Bruid Lindy gekleed door Le Michelle,
make up en haar verzorgt door Sandra Bierens Visagie en Hairstyling
Bruidegom Harm gekleed door Le Michelle
Bruidsdames gekleed door steps
Bloemen verzorgt door Atelier Blomane
Toegesproken door trouwambtenaar Cisca ja ik wil
Toegezongen door Steffi Ras
Styling ceremonie verzorgt door Bloomingstyle
Hout decoratie verzorgt door Poetoeter
Ringen verzorgt door Juwelier Rooijackers
Ringbloem verzorgt door Be-Flowerd
Foto’s verzorgt Look at Me
Video verzorgt door Aurum Films
Bruidstaart gemaakt door Gerlinde bakt