Yes, de vraag is gesteld, de plannen voor de bruiloft worden steeds concreter en nu zijn jullie opzoek naar de allermooiste trouwringen!

Trouwringen, het symbool  van eeuwige verbintenis. Trouwringen draag je de rest van jullie leven, hebben een emotionele waarde en mogen dus best heel bijzonder zijn. Wij vinden het daarom heel mooi dat er Fair Trade Trouwringen bestaan. Vanaf het winnen van het goud tot het dragen van de trouwring is er aandacht, eerlijkheid & liefde in deze ring gestopt.

Juwelier de Tijd heeft deze prachtige fair trade Trouwringen en vinden het belangrijk om zich in te zetten voor een duurzamere goudwinning en een bewustere wereld. In deze blog vertellen wij jullie graag meer over fair trade trouwringen.

Fairtrade gouden sieraden, ook wel groen goud of goed goud genoemd wordt gemijnd in kleinschalige mijnen uit diverse landen verspreid over de wereld. Juwelier de Tijd werkt graag met Fairtrade goud voor de sieraden, trouw- en verlovingsringen zodat zij naar 100% duurzaamheid kunnen streven. Het milieu wordt zo zo min mogelijk belast, er gelden strenge veiligheidsreglementen zodat de mijnwerkers zo veilig mogelijk kunnen werken en  natuurlijk wordt er voor het goede goud een eerlijke prijs betaald aan de mijnwerkers. Extra fijn dus!

Zijn fair trade trouwringen iets voor jullie?

Zijn jullie bewust bezig met het milieu? Vinden jullie het belangrijk dat producten eerlijk worden gemaakt? Kies dan voor fair trade trouwringen. Bij Juwelier de Tijd in Doetinchem helpen ze jullie met alle liefde en plezier met het vinden van de perfecte trouwringen. Er is keuze uit een collectie Fairtrade gouden trouwringen, maar er kan ook gekozen worden voor een handgemaakte Fairtrade gouden trouwringen uit de goudsmederij. Tevens maken zij allerlei andere Fairtrade gouden sieraden zoals bijpassende colliers, armbanden en oorbellen. Elke fair trade trouwring van Juwelier de tijd wordt bestempeld met een fair trade logo. Daarnaast zijn de Fairtrade trouwringen niet alleen Fairtrade, maar ook Fairmined. De diamanten zijn op een manier gemaakt zonder dat milieu en mens hierbij beschadigd zijn. Meer informatie is te vinden op www.juwelierdetijd.nl