Jullie zijn inmiddels al druk met alle voorbereidingen voor de bruiloft! Maar zijn vast nog op zoek naar iets unieks wat jullie bruiloft helemaal af zou maken! Trouwbeleving ging daarom op pad en kwam bij HabbEvents een super gave truck tegen die zeker een eyecatcher op jullie bruiloft zijn. Een soort foodtruck maar dan anders, nou ja vooral nog toffer. Met deze custom-made Ford bartruck kunnen jullie elke buiten- of binnenlocatie omtoveren tot een feestlocatie.

Stretchtent en superieur geluid

Om het zekere voor het onzekere te nemen is het mogelijk om een stretchtent over de truck te spannen. Zo kunnen je gasten ook in de schaduw feesten. Verder is de truck van alle gemakken voorzien.

  • Een krachtige Bose Freespace geluidsinstallatie
  • Een grote tapinstallatie
  • Zes grote koelingen

Uniek ontwerp

Wij zijn nog nooit eerder een omgebouwde brandweerwagen tegen gekomen die er zo gaaf uitziet! De achterkant is compleet opnieuw opgebouwd met een transparante halfronde bar, afgewerkt met koper. Aan de zijkant zitten comfortabele- met leer beklede krukjes waarop je lekker kunt bijkletsen met je vrienden en familie. En dan hebben we het nog niet gehad over de gezellige sfeerverlichting die het plaatje toch wel echt compleet maakt!

Verse cocktails

En wij weten uit ervaring dat alles aan deze truck klopt. Dus ook de drankjes! Wat dacht je van een groot kristallen glas met frisse Gin tonic, steranijs en een eetbaar bloemetje? Iets teveel voor jullie smaak? Iedereen waardeert een lekker speciaalbiertje, wij wel in ieder geval ;)!

Styling naar keuze

Jullie trouwfeest is bijna compleet! Het enige wat nog ontbreekt is een passende styling. Wat dachten jullie van een strakke hoogglans witte aankleding met dierenhuiden? Of toch liever steigerhouten meubels en boomstronken? De styling kan helemaal naar jullie wens samengesteld worden!

Meer informatie over de Bruut Concept Truck vind je op de website van Habb events waar je tevens een vrijblijvend gesprek kunt aanvragen! Enne…., wij zeggen doen, want met dit gezellige team wil je zeker een kopje koffie (uuuh mag een Gin Tonic aan de truck ook?) drinken.