Foodtrucks je kent ze wel van die hippe, leuke gepimpte busjes waarin eten en of drinken wordt bereid en verkocht.

Vaak zijn dit verse gerechten zoals smoothies, salades, worstenbroodjes, wafels, koffie en nog veel meer om op te noemen. Foodtrucks zijn upcoming, ze zijn trending, cute en heel handig. De trucks kunnen een grote hoeveelheid orders aan waardoor ze ideaal zijn voor bruiloften of andere events.

Het handige aan een foodtruck is dat je geen rekening hoeft te houden met een tijdsschema. Vaak is er op een bruiloft een standaard dagindeling, je begint met een welkomstdrankje of een kopje koffie met wat lekkernijen. Nadat het belangrijkste moment, het ‘JA’ woord is gegeven wordt de taart aangesneden onder het genot van een glas champagne en daarna volgt een heerlijk diner. Dit zijn specifieke voorafbepaalde tijden. Uber vervelend voor de snoeperts onder ons. Ik zelf eet altijd de hele dag door waardoor ik op dit soort events vaak mezelf al vol heb gegeten aan bonbons en andere petit fours voordat het diner begint.

Veel foodtrucks hebben een gevarieerd assortiment of ze zijn bereid hun menu iets aan te passen voor jou grote dag. Foodtrucks zijn er in allerlei soorten en maten, voor ieder wat wils. Van een knusse koffiebakfiets tot een rijdende oven waar verse worstenbroodjes worden gemaakt.
Natuurlijk zijn de foodtrucks ook aanwezig op onze trouwbeurzen!

De Koffie Tuk-Tuk“Een trendy uitziende rijdende koffiebar” 

banner-koffiekar
Deze foodtruck zal zeker de aandacht van je gasten trekken op je bruiloft!

Gegarandeerd succes met deze rijdende espressobar. Koffie en thee iets wat niet kan ontbreken op elk event, dus ook niet op een bruiloft. Geen zin in een standaard ‘koffietafel’ dan is de Koffie TukTuk echt iets voor jou! Vanuit deze tuktuk worden diverse koffies gemaakt, met onder andere cappuccino, latte macchiato, warme of koude chocomelk en verschillende soorten thee.

Houben Worstenbrood“WA? Of je worstenbrood lust!”

worstebrood
Haal de Brabantse gezelligheid naar je toe met deze foodtruck!

Worstenbrood het eenvoudige broodje dat past bij ieder moment van de dag. Je kunt je dag ermee beginnen, het serveren bij de lunch of handig meenemen voor onderweg. Houben worstenbrood maakt hun worstenbroodjes geheel volgens eigen geheim familierecept uit 1935. Zo is er keuze uit vier verschillende worstenbroodjes; het traditionele worstenbroodje, een vega worstenbroodje, Worstenbrood met truffel en tegenwoordig ook een lam (halal) worstenbroodje.

Lekker Hotel MamaNiets is onmogelijk!
smoothies1
Eat good, Feel good!

Thiery Thielemans de eigenares van Lekker Hotel Mama serveert vanuit haar caravan de lekkerste huisgemaakte panini’s en wafels, warme of koude smooties van eigen recept en verschillende fruitbekers! Thiery onderneemt vol betrokkenheid, liefde & passie en altijd met een flinke dosis enthousiasme.

Habb EventsBRUUT!
image2
Deze ‘BRUUT’ is gebouwd om als te gekke eyecatcher aan je feest toe te voegen!

Habb events heeft een nieuw concept BRUUT. Dit is een foodtrucks die dranken verkoopt, het is een omgebouwde bar op wielen. Deze BRUUT is van alle gemakken voorzien. De truck kan ingezet worden als een normale bar, een high-wine of high-bier car maar ook als een Gin Tonic concept voor de totale beleving.

Kennis maken met deze foodtrucks? Bezoek dan zondag 18 september de trouwbeurs in de Koekbouw in Veghel!