trouwkaart blauw

De laatste trend in de wereld van trouwkaarten is goudfolie. Jullie namen, een mooie quote of een illustratie in glanzend goud geven een uitnodiging net dat beetje extra. Bij Koningkaart zijn we fan van deze trend en daarom kun je nu ook goudfolie trouwkaarten bestellen. En zo’n trouwkaart past natuurlijk perfect bij jullie bruiloft als jullie ook voor goudkleurige versiering, bedankjes of accessoires kiezen. Maar met welke andere kleuren maak je het kleurenpalet af?

Trouwkaarten in botanische stijl

Heeft jullie bruiloft een botanisch thema of trouwen jullie in een kas, tuin of bos? Dan is groen natuurlijk een perfecte kleur voor in jullie kleurenpalet! Of je nu voor zacht pastelgroen gaat of juist voor een diepe smaragdgroene kleur: goud en groen gaan goed samen. Voor een echt botanisch tintje kun je ervoor kiezen om ook blaadjes, takjes of bloemen terug te laten komen in het ontwerp. Voor een tropische sfeer kun je bijvoorbeeld kiezen voor deze trouwkaart met tropische bladeren en waterverf.

botanische trouwkaarten

Een chique bruiloft in donkerblauw

Donkerblauw is een tijdloze kleur die eigenlijk altijd kan. En goud met donkerblauw geeft meteen een heel luxe uitstraling aan je trouwkaarten. Deze combinatie is dus een goede keuze wanneer jullie voor een klassieke of chique bruiloft gaan. Misschien trouwen jullie in een mooi landhuis of zelfs een kasteeltje? Dan ga je natuurlijk voor goud en ‘royal blue’!
Of hebben jullie voor een ‘galaxy’ thema gekozen? Dan kun je al je gasten uitnodigen met een mooie, diepblauwe kaart met gouden sterretjes of een maantje.

trouwkaarten goudfolie

Romantisch roze met goudfolie

Pastelroze blijft een populaire kleur voor bruiloften. Zeker in combinatie met goudfolie geeft deze lieflijke kleur je bruiloft een romantisch tintje. Voor een extra dromerige sfeer kun je kiezen voor een roze waterverf achtergrond met daarop jullie namen in een sierlijk, gouden lettertype. Of voeg een paar kleine hartjes toe in roze of goudfolie. Wij garanderen je een mega tof resultaat! ♥

romantische trouwkaarten

Welke combinatie spreekt jou het meeste aan? Tussen de trouwkaarten van Koningkaart kun je niet alleen deze drie opties terugvinden, je kunt er ook je eigen draai aangeven. Pas gemakkelijk de achtergronden, teksten of illustraties aan door de kleur te veranderen in de ontwerptool. Keuze genoeg, dus! En om het toch nog ietsje moeilijker te maken; je kunt ook nog voor zilverfolie kiezen. Bestel daarna een proefdruk om het resultaat in gedrukte vorm te bewonderen. Wij weten zeker dat jullie de perfecte uitnodiging hier gaan vinden!  Wij zijn heel benieuwd naar het resultaat! Enjoy! ♥