droomjurk

Na zoveel jaren actief in de trouwbranche vonden wij het wel eens tijd om een bezoekje te gaan brengen aan de Honeymoonshop en ons helemaal bij te laten praten over de laatste bruidsmode Deze prachtige winkel in Rotterdam heeft namelijk voor iedereen wat wils en is echt een aanrader om te bezoeken in jullie zoektocht naar die ene droomjurk of het prachtige trouwpak.

Elk jaar vullen ze namelijk de collectie weer aan met de mooiste trouwjurken en pakken. Deze zijn helemaal geïnspireerd door de laatste trends en stijlen speciaal voor jou als bruid of bruidegom. De winkel bestaat uit meerdere verdiepingen en heeft echt elke type trouwjurk die je maar kunt vinden. Want yes ladies, we willen natuurlijk wel verschillende soorten jurken passen zodat we echt onze droomjurk kunnen vinden!

Laat je inspireren door de bruidsmode van de Honeymoonshop!

Ga jij voor kant, strapless, een prinsessenjurk of toch die festivallook?

Bruidsmode
De bruidsjurken van de Honeymoonshop

Als aanstaande bruid hoor je verwend te worden en moet het uitzoeken van je jurk echt een feestje zijn! De Honeymoonshop zorgt daarvoor. Samen met jouw eigen adviseuse maken jullie jouw trouwlook van top tot teen af. Eerst starten jullie met de zoektocht naar jouw droomjurk en vervolgens kies je de mooiste bijpassende bruidssieraden, bruidsssluier en bruidsschoenen. Ze houden volledig rekening met jouw wensen maar denken ook met je mee zodat je er niet alleen voor staat en gebruik kunt maken van de jarenlange expertise. En wij hebben het even gecheckt voor je ze hebben alle laatste trends op het gebied van bruidsmode in huis.

De Perfect Match

Maar niet alleen de dames zijn welkom bij de Honeymoon shop ook de heren kunnen hier zeker slagen want naast een grote collectie aan trouwpakken is het ook mogelijk je pak op maat te laten maken. En helemaal ideaal de adviseuses worden getraind om de ‘Perfect Match’ te vinden wanneer jullie beide bij de Honeymoonshop jullie kleding uitkiezen. Zij zullen onderling, zonder dat jullie van het elkaar weten deze Perfect Match tot stand brengen. Dat is toch ideaal?

Trouwpak
bruidspaar
Alles over de winkel

De Honeymoonshop bestaat al meer dan 50 jaar en is dus erg ervaren. Verdeeld over vijf etages vind je alle bekende bruidsmode merken, trouwkostuums en bruidsaccessoires in diverse soorten en prijsklassen. Of jullie nu kiezen voor een bruiloft op een tropisch strand, in een klassiek landhuis of op een kasteel, bij de Honeymoonshop zorgen de stylisten voor de perfecte styling voor jullie bijzondere dag.

Wij denken dat jij zeker gaat slagen in deze prachtige winkel. Nog niet helemaal overtuigd? Neem een kijkje op de website en plan een pasafspraak in zodat jouw zoektocht naar jouw droomjurk of pak kan beginnen!

Zoek je nog meer inspiratie voor je bruiloft? Onze blog staat vol met leuke tips en tricks voor jullie bruiloft.