Op zondag 25 september hebben wij afgetrapt met ons beurzenseizoen in Veghel aan de Noordkade. In het mooie en industriële pand: ‘Koekbouw’ vond onze jaarlijkse beurs plaats, waar bruidsparen inspiratie konden opdoen voor hun bruiloft en waar beleven opnieuw centraal stond.

ceremoniemeester

De prikkabels werden opgehangen, de discoballen gingen de lucht in, alles werd aangekleed om een perfecte beleving te creëren voor de bruidsparen die 25 september de beurs in Veghel hebben bezocht. Na een bakje koffie of thee zijn alle leveranciers aan de slag gegaan om hun stand weer volledig aan te kleden, zodat jullie inspiratie op kunnen doen tijdens de toffe Trouwbeleving beurs.

Om 10:45 uur stonden alle leveranciers klaar om de bruidsparen te ontvangen en te woord te staan. Om 11:00 uur zijn de deuren van het Koekbouw geopend en hebben wij de eerste 200 bruidsparen verwelkomd met een goodiebag vol leuke inspirerende goodies rondom het plannen van een bruiloft.

Foto’s: Demi’s Design

Real life ceremonies

Om 12:30 uur vond onze eerste real life ceremonie plaats, die volledig gestyled werd door Happy Vintage. Toen Steffi Ras begon te zingen, kwam het bruidspaar op in de jurk van Le Michel Bruidsmode en de bruidegom in een fantastische pak van Jansen & Jansen . Zij werden achtervolgd door hun zoontje, die tevens ook de ringen-jongen was. De ringen die tijdens deze ceremonie verzorgd werden, waren van De Edelsmederij. De ceremonie werd geleid door Ceremonie vol Liefde. En ja, er werden stiekem wat traantjes weggepikt! Dit emotionele moment werd vastgelegd door fotograaf Demi’s Design. Naast Demi stond Noami Diaz klaar om videobeelden te schieten. Van deze beelden is een mooie video gemaakt die ons mee terug neemt naar een geslaagde dag in Veghel. Na de ceremonie is er een heerlijke taart van Banket van Janet aangesneden met een mes van de Edelsmederij. Hij maakt niet alleen ringen, maar ook messen waarmee jullie je taart aan kunnen snijden op dé grote dag!

trouwpak

Foto’s: Demi’s Design

Video: Naomi Diaz

Wie niet bij de eerste ceremonie aanwezig konden zijn, hadden de mogelijkheid om de tweede ceremonie te volgen die om 15:00 uur plaats vond. Dit keer verscheen de bruid in een stralende jurk van Bruidshuis Diana en de bruidegom in een pak van Jansen en Jansen. Wederom werden de ringen gedragen door het zoontje van het bruidspaar, maar dit keer waren de ringen van Goudsmederij Bommel. Bij hen ben je aan het juiste adres als jullie nog niet precies weten wat voor ringen jullie graag willen, door het grote aanbod wat zij aanbieden. Deze ceremonie werd geleid door Ouiyessi en er werd gezongen door Trouwliedjes. De mooie stem zorgde voor een geslaagde tweede ceremonie. Deze werd afgesloten met een stukje taart om te proeven van Mirunda’s Cakes. En ja, deze was binnen maar liefst 5 minuten helemaal op! Deze ceremonie werd vastgelegd door Elaine fotografie.

Foto’s: Elaine fotografie

ceremoniemeester

De bruid van deze dag zag er tot in de puntjes verzorgd uit door Artistry. De eigenaresse Michelle voorziet bruidsparen van prachtige make-up, zodat jij je mooi voelt op jouw grote dag.

Bij binnenkomst hebben alle bruidsparen een nummertje gekregen, dit was voor onze bridel give away. Tijdens deze give away konden bruidsparen kans maken op diverse leuke prijzen. O.a. een boek over Trouwen van Girl of honour, een gezichtsanalyse van Artistry, een dansles van Dansstudio Ro-Lo of een styling adviesgesprek met Happy vintage. Tijdens al onze beurzen zijn er diverse, leuke prijzen te winnen vanuit leveranciers die aanwezig zijn op de beurs!

Na een toffe aftrap van het trouwbeurzen seizoen, zijn we druk bezig met alle voorbereidingen van de aankomende beurzen! Check vooral onze agenda voor alle data en locaties!

Tot snel op een van onze Trouwbeurzen!