Jullie hebben de droomlocatie gevonden voor jullie bruiloft! Hier hoort natuurlijk ook een groots entree bij. Maar waar kiezen jullie voor? Wij snappen dat jullie door de bomen het bos niet meer kunnen zien! Er zijn tegenwoordig zoveel verschillende mogelijkheden om op de locatie aan te komen. Bij Trouwbeleving zijn we helemaal fan van de klassieke auto’s! Wij vroegen aan Rob van Klassiekershuren.nl wat voor opties hij allemaal heeft voor een bruidspaar!

burning love

klassiekershuren-nl-lomax-logo-1500-1Bij ons vinden jullie een divers aanbod van klassieke auto’s, stuk voor stuk met hun eigen unieke eigenschappen. Bruidsparen kunnen kiezen uit twee Morgans, de Porsches, de Bartan Super Seven, de Lomax en de super leuke Fiat 500. Via ons een auto huren heeft ook nog super veel voordelen. Je rijdt zelf, betaalt geen borg en wij ervoor zorgen dat de auto tip top in orde is. Ook de verzekeringen zijn allemaal geregeld zodat jullie je nergens zorgen over hoeven te maken.

klassiekershuren-nl-morgan-4-4-logo-1500-1

Zijn jullie benieuwd naar de mogelijkheden voor op jullie bruiloft? Wij ontvangen jullie graag op onze locatie in Oirschot zodat jullie kunnen kijken welke van onze auto’s het beste bij jullie past! Geef ons een dag van te voren wel even een belletje zodat wij ervoor kunnen zorgen dat de koffie klaar staat.

klassiekershuren-nl-morgan-plus-8-logo-1500-1

Willen jullie op de hoogte blijven van al onze nieuwtjes? Volg ons dan op Facebook en Instagram.

klassiekershuren-nl-morgan-plus-8-logo-1500-3