huwelijksreis

Een huwelijksreis is het perfecte moment om terug te blikken op jullie trouwdag. Maar dan komt de vraag; waar gaan jullie naartoe? Er zijn zoveel mooie bestemmingen! Willen jullie relaxen, ondernemen, de natuur ontdekken om juist andere culturen opsnuiven? Travelcenter de Wit kan jullie hierbij perfect helpen! Wij geven jullie drie tips voor het uitzoeken van jullie droom honeymoon. 

huwelijksreis
Tip 1: Maak een lijstje met jullie droombestemmingen

Er komt vast veel op jullie pad, het regelen van de trouwjurk, getuigen, fotograaf, locatie, decoratie en bruidstaart. Vaak wordt er pas op het laatste moment aan de huwelijksreis gedacht. Terwijl de honeymoon juist jullie moment is. Heerlijk met zijn tweeën in een hangmat nagenieten van jullie droomhuwelijk of juist samen de eerste avonturen in de jungle, of bergen aangaan als man en vrouw. Maar waar begin je nou met het uitzoeken van jullie huwelijksreis? Begin met het maken van een lijstje met droombestemmingen, zo kan de voorpret alvast beginnen! 

Waar je in het verleden traditioneel met een cocktail in de hand op een wit strandje ging liggen. Is tegenwoordig de hele wereld geschikt voor een huwelijksreis. Iedereen heeft een andere persoonlijkheid en behoeftes. Bij Travelcenter de Wit kijken ze dan ook niet naar de standaard, maar gaan ze opzoek naar jullie perfecte reis, een die bij jullie wensen en persoonlijkheid past.

Tip 2: Neem de tijd om het inspiratieboek helemaal door te spitten

Heb je zelf helemaal nog geen inspiratie voor jullie droomreis? Dan kunnen jullie bij Travelcenter de Wit het ‘Cool escapes honeymoon resorts’ inspiratieboek voor vier weken lenen. Dit inspirerende boek toont hemelse huwelijksreis resorts van over de hele wereld, van een strandvilla op de Seychellen met een infinity pool, een stedelijk boetiekhotel met perfecte roomservice tot een statig Engels kasteel.

Leuk extraatje, als je je huwelijksreis bij Travelcenter de Wit boekt dan mag je dit prachtige boek houden! Hoe leuk is dat?

Tip 3: Ga snel naar Travelcenter de Wit en plan samen jullie droomreis!

Bij Travelcenter de Wit ontzorgen ze jullie graag in het uitzoeken en boeken van jullie huwelijksreis. Jullie hebben immers genoeg te regelen! Of dat nou gaat om een romantische watervilla op de Malediven, een avontuurlijke safari door Zuid-Afrika of lekker nagenieten van jullie dag tijdens een stedentrip naar Parijs de reisspecialisten kijken graag met jullie mee en zitten bomvol ideeën. 

Travelcenter de Wit is van maandag t/m vrijdag geopend van 09.00u tot 20.00u en op zaterdag van 10.00u tot 16.00u. Dat betekent dat je ook buiten kantooruren bij een van de reisspecialisten langs kunt komen om samen te sparren over jullie huwelijksreis onder het genot van een heerlijk kopje koffie of thee! Let’s meet!

zuid afrika
safari
honeymoon