Afgelopen week kwamen wij deze trouwkaart tegen bij een van onze bruidsparen, een trouwkaart met eigen cartoon. Mooie trouwkaarten vinden kan een aardige klus zijn, maar een echt originele en persoonlijke trouwkaart heb je zomaar niet gevonden. Wij waren daarom benieuwd naar de mogelijkheden en namen daarom contact op met My Cards.nl.

Zij hebben namelijk dé oplossing hiervoor gevonden: een trouwkaart op maat. Hierbij wordt er een leuke cartoon van jullie zelf gemaakt voor op de trouwkaart. De trouwkaart is gericht op jullie als stel en alles wat jullie liefhebben en/of belangrijk vinden kan getekend worden voor op de trouwkaart, samen met de persoonlijke karikaturen.

Al in de oudheid werden cartoons en karikaturen getekend. Meestal betrof dit een humoristische voorstelling van een persoon, waarbij de kenmerkende eigenschappen een beetje overdreven werden. Dit als artistieke creatie en af en toe ook met een politieke of maatschappelijke boodschap. Vanaf de tweede helft van de 18e eeuw werd het tekenen van karikaturen steeds populairder, dit kwam mede dankzij de verspreiding van goedkope kranten en weekbladen.

Hoe gaat het in zijn werk?
Kies een voorbeeldkaart uit op MyCards.nl en stuur je wensen en een foto van jezelf en je partner in. Vervolgens gaat MyCards.nl aan de slag om jou als cartoon op papier te krijgen en uiteraard kunnen al jullie wensen daarin verwerkt worden. Denk hierbij aan jezelf in je favoriete kleiding, maar ook aan jullie gezamenlijke passies, jullie favoriete plaatsen, jullie woning, jullie auto of huisdier(en). Niets is te gek!

Wanneer de kaart ontworpen is, kun je digitaal bekijken of deze naar wens is. Het is daarna mogelijk om een echte proefdruk van de kaart thuis te ontvangen in de gewenste papiersoort en met de gewenste envelop. Zo kunnen jullie de kaart thuis in het echt beoordelen om te zorgen dat de eindbestelling helemaal naar wens is.

Meer weten over deze extra originele en persoonlijke trouwkaarten? Bezoek dan vlug de website van My Cards.nl