Trouwpakken, bruiloft, trouwen, mannenpak

De bruid en haar jurk staan vaak in het middelpunt van de belangstelling tijdens de huwelijksdag. Het uitkiezen van een trouwjurk is daarom een intensief en ontzettend feestelijk proces. Dit wil niet zeggen dat het uitkiezen van een trouwpak geen feestje mag zijn, integendeel! Jullie bruiloft is voor de bruidegom hét moment om er fantastisch uit te zien en zijn individuele stijl te etaleren. Wij spraken met Michaël Oei, mede-eigenaar van Michael & Giso, over het kiezen van een trouwpak. 

Het kiezen van een trouwpak op maat

Als bruidegom verdien je een trouwpak waarin je er geweldig uitziet en je ook zo voelt. Neem daarom zeker een kijkje in een van de prachtige boutiques van Michael & Giso. Zij creëren enkel outfits op maat en verdiepen zich in de sfeer van jullie huwelijksdag en de ideeën over jouw trouwpak. Samen met een persoonlijke tailor ontwerp jij een uniek trouwpak dat aansluit bij al jouw wensen. 

Mede-eigenaar Michaël vertelt: “Met maatwerk is alles mogelijk, maar om echt een persoonlijke outfit te creëren, is het bouwen van een persoonlijke relatie een vereiste. In ieder ontwerp is de klant het uitgangspunt en leggen wij de verbinding tussen wie hij is, wat hij doet en wat hij wil uitstralen.”

Trouwpak

De bruidegom als echte gentleman

Om de bruidegom optimaal voor te bereiden op de zoektocht naar die ene perfecte outfit, ontwikkelde Michael & Giso een magazine speciaal voor de bruidegom. Voor de beelden van dit magazine reisden ze af naar een karakteristieke villa in Zuid-Frankrijk. In deze sfeervolle en authentieke omgeving voelt iedere man zich een echte gentleman. De sfeer van de beelden symboliseert het mannelijke en stijlvolle dat jij als bruidegom uit mag stralen op de grote dag. De outfits geven bovendien een zo compleet mogelijk beeld van verschillende stoffen, kleuren en stijlen om te laten zien hoe veelzijdig maatwerk is.

“Wij geloven dat een trouwpak de perfecte combinatie is van stijlvolle en tijdloze tailoring. Hierdoor ontstaat er een modern trouwpak dat uniek, tijdloos en vooral persoonlijk is.” Aldus tailor en mede-eigenaar Michaël.

Een magazine om de bruidegom te inspireren

Michaël vervolgt: “We merken dat mannen het lastig vinden te visualiseren wat ze willen dragen, laat staan een gehele outfit te kiezen op basis van een stofstalen. Daarom hebben wij speciaal voor de bruidegom een magazine ontwikkeld waarin we hem optimaal voorbereiden op de zoektocht naar het perfecte trouwpak.”

Het nieuwe magazine van Michael & Giso representeert de visie op het trouwpak en is ingedeeld in drie overkoepelende stijlen: Timeless Celebration, Mediterranean Sunset en Season of Layers. Je vindt voor ieder thema stijlvolle trouwoutfits ter inspiratie en verschillende klantverhalen. Uiteraard komen de smoking en het blauwe trouwpak terug, maar ook beige en andere aardetinten zijn steeds populairder en worden daarom veelvuldig vertegenwoordigd.

Trouwenpakken, Huwelijk, mannen

Wil je inspiratie opdoen voor je trouwpak en ben je benieuwd geworden naar het nieuwe magazine van Michael & Giso? Je kunt hier gratis hun wedding magazine aanvragen.