Trouwbeleving X

HEREweHOLO

Trouwbeleving blijft graag innoveren, omdat wij geloven dat techniek de toekomst heeft introduceren wij een nieuwe mogelijkheid om jezelf te laten zien aan bruidsparen tijdens de Trouwbeleving events namelijk met de Holobox! Sta je al op een van onze events en wil je graag extra aandacht van bruidsparen? Dan is dit een mega leuke optie! Máár is op beurzen staan niet jouw ding? Dan hebben we nu de mogelijkheid jezelf toch te laten zien d.m.v. de Holobox!

HEREweHOLO is dé manier om aandacht te trekken. Verras het publiek op een manier waardoor alle ogen direct op jou gericht zijn!

Via een holografische weergave in levensgroot formaat maak jij a la minute contact op iedere gewenste locatie. Zelfs als deze mijlenver van elkaar verwijderd zijn! HEREweHOLO biedt een innovatieve holografische beleving waarbij je met een live verbinding of vooraf opgenomen beelden een verhaal kunt vertellen.

De holobox maakt gebruik van een transparant LCD-scherm. Achter dat scherm plaatsen we een speciaal voor de holobox ontworpen lichtbak, zodat er optische diepte in de holobox gecreëerd wordt. Dit zorgt voor een holografische illusie in de holobox waardoor jij of jouw product levensecht en op ware grootte te zien bent! Wat dacht jij van een modeshow voor jouw bruidsmode, trouwpakken of geef jij als trouwambtenaar misschien real life tips in de holobox? Laat jij als edelsmid zien hoe jij een trouwring maakt? Of kunnen bruidsparen luisteren naar jullie live muziek? Yes! het kan allemaal!

seizoen 2023-2024

Reguliere prijzen

 • 60 seconden film € 250
 • per 30 seconden extra € 100
 • toevoegen van QR-code € 75
 • toevoegen van logo € 75
 • toevoegen van animatie, per item € 75

Deelname meerdere events

wanneer je jouw film graag op meerdere events in wilt zetten en er aan één opnamemoment voldoende is, kunnen we jou een korting van 10% op de reguliere prijzen van de 60 seconden (en alle extra 30 seconden) geven. De prijzen voor alle extra’s komen dan te vervallen en deze hoef je niet nogmaals te betalen. Dit werkt enkel op nog komende beurzen en niet met terugwerkende kracht.

De opname

Good to know!

 • Alle genoemde bedragen zijn exclusief BTW
 • De duur van jouw filmpje is 60 seconden of de door jouw gekozen aantal seconden. Dit is inclusief jezelf welkom heten en het eventueel in & uit het beeld lopen (circa 3 stappen). Oefen dit van tevoren goed!
 • De opnames vinden plaats in de studio van HEREweHOLO (Tiber 10, Den Haag) en gaan in overleg
 • Zorg zelf voor leuke kledingsetjes (wissels zijn mogelijk) en zorg dat je (indien van toepassing) je eigen make-up thuis verzorgt
 • Opvallende kleding (bijvoorbeeld printjes, maar niet té druk) doen het altijd goed op het scherm!
 • Wil jij op meerdere events te zien zijn geven wij jou graag een korting op de reguliere prijzen

Vul onderstaand formulier in om deel te nemen aan de holobox!


  60 seconden filmextra 30 secondenextra 60 secondenanimatielogoQR

  Good to know: we nemen contact met jou op voor de data van de opnames in Den Haag. De opname duurt circa 30 minuten. De holobox wordt enkel ingezet bij voldoende interesse. Wij communiceren vooraf op welke beurs(-zen) we de holobox in zullen zetten.