Het organiseren van een bruiloft brengt vaak veel stress met zich mee. Dus hoe fijn is het dan om extra te kunnen genieten van jullie welverdiende huwelijksreis. Maar tegenwoordig is er zoveel keuze dat wij ons eens gingen verdiepen in de leukste bestemmingen en de huwelijksreis top vijf! Bij Reisburo de Wit konden we terecht met al onze vragen en de antwoorden delen we natuurlijk graag met jullie.

Zien jullie veranderingen in het type huwelijksreis dat geboekt wordt?

Denk je aan een huwelijksreis, dan denk je aan palmbomen en witte stranden. Maar tegenwoordig zijn ook minder voor de hand liggende bestemmingen zoals de Noordse Fjorden in trek bij pasgetrouwde stellen. Daarnaast worden de klassieke strandbestemmingen vaak gecombineerd met een rondreis door Zuid-Afrika of Sri Lanka. Ook stedentrips zijn tegenwoordig erg populair!

Hoe wordt de ideale droomreis bij jullie samengesteld?

Als een (bijna) getrouwd stel ons Travelcenter binnen stapt wordt er gekeken in hoeverre zij hun droomreis al uitgestippeld hebben. Mochten ze nog geen inspiratie hebben voor hun huwelijksreis dan geven wij het ‘Cool escapes honeymoon resorts’ inspiratieboek mee. Deze mag het stel vier weken lenen. Indien zij hun huwelijksreis boeken bij ons dan krijgen ze dit boek cadeau.
De reisspecialist inventariseert wat voor beiden belangrijk is. Het kan bijvoorbeeld zijn dat de één naar Zuid-Afrika wil en de ander naar Mauritius. Dan is het de taak van de reisspecialist om een mooie combinatie te vinden die voor beiden goed voelt.

Het kan ook zo zijn dat het stel hun ideale reis via een touroperator op internet gevonden heeft. De reisspecialist kan deze reis dan finetunen (bijv. een romantisch suite met een heerlijk flesje wijn) zodat het een huwelijksreis wordt die ze nooit meer zullen vergeten.

Het stel loopt ons Travelcenter niet uit voordat hun huwelijksreis precies zo is samengesteld zoals zij in gedachte hadden!

Wat zijn de top vijf ultieme huwelijksreisbestemmingen?

Avontuurlijk Zuid-Afrika met prachtig Mauritius
Zuid-Afrika en Mauritius is een perfecte combinatie voor diegene die graag op safari wil en de reis wil afsluiten met een verblijf op een tropisch eiland waar ze kunnen genieten van alle rust. Wie weet spotten jullie hier wel de big 5!

Een romantische cruise door de Noorse fjorden
Het maken van cruises wordt steeds populairder onder Nederlanders. Een cruise is ideaal als je graag luxe wilt combineren met het ontdekken van de wereld én elkaar. Ideaal dus voor een romantische huwelijksreis. 

De Seychellen
De Seychellen is echt een prachtige en exclusieve bestemming. Witte zandstranden, blauw zeewater, palmbomen en een zwoel klimaat. Heerlijk genieten en bijkomen van alle ’trouwstress’. De perfecte ingrediënten voor een gedroomde huwelijksreis!

Afwisselend Sri Lanka met het paradijs op de Malediven
Sri Lanka verrast zowel op het gebied van cultuur als natuur. De paradijselijke eilandengroep Malediven ligt op nog geen uur vliegen van Colombo. Poederwit Zandstrand en een heldere oceaan met kleurrijke koraalriffen en vissoorten, ontspannen zal je hier zeker!

Stedentrip New York
Wat is mooier dan the city that never sleeps te ontdekken tijdens jullie huwelijksreis? Bezoek bezienswaardigheden als het vrijheidsbeeld, de Brooklyn Bridge, de vele wolkenkrabbers en het Central Park. Maar ook wanneer jullie lekker willen shoppen of willen genieten van een heerlijk diner dan zijn jullie in deze stad op de juiste plek! 

Hebben jullie na al deze inspiratie interesse in een kennismakingsgesprek bij Reisburo de wit? Neem contact met ons op!