Jaaa je leest het goed! Bij Trouwbeleving kun je een huwelijksreis winnen…. Droom jij er ook altijd al van om na jullie bruiloft heerlijk te genieten van een welverdiende vakantie op jullie droombestemming? Dan is dit je kans. Namens Reisburo de Wit mogen we namelijk een reischeque t.w.v. €1.000,– verloten. Deze is vrij te besteden bij het reisbureau dus jullie kunnen jullie reis helemaal naar wens samenstellen!

Wat moet je doen om kans te maken op deze te gekke prijs?

Nou dat is eigenlijk super easy. Op zondag 24 september is het Trouwbeleving XL event in de Koekbouw in Veghel. Kom naar deze gezellige (gratis) trouwbeurs en schrijf je in bij de stand van Reisburo de Wit. Dat is alles wat je hoeft te doen om kans te maken op de reischeque.

Trouwbeleving XL @ Koekbouw Veghel

Daarnaast kun je natuurlijk direct inspiratie opdoen voor jullie huwelijksreis maar ook voor jullie bruiloft! Er zijn namelijk ruim 40 bedrijven aanwezig om jullie te inspireren voor een super toffe bruiloft! Van fotografen tot trouwringen en van de leukste bedankjes tot de hipste photobooths. Er is van alles te ontdekken. Je kunt namelijk ook aansluiten bij een van de real life ceremonies die georganiseerd worden. Op die manier kom je erachter wat alle bedrijven voor jullie kunnen betekenen!

Jullie droomhuwelijksreis

Stel je voor je wint een reischeque van €1.000,– bij Reisburo de Wit…… wat kun je daar wel niet allemaal voor doen…? Kiezen jullie voor een toffe stedentrip of juist voor een super relaxte vakantie aan het strand waar jullie lekker kunnen bijkomen. Er zijn zoveel mogelijkheden dat een beetje inspiratie natuurlijk  heel handig is. Reisburo de Wit schreef daarom eerder een leuke blog over de top vijf ultieme huwelijksreisbestemmingen! Deze lees je hier! Maar natuurlijk helpen de travelspecialisten jullie ook met het samenstellen van jullie eigen droomreis!