Bij het plannen van jullie bruiloft hoort natuurlijk ook de huwelijksreis. Houden jullie van zon zee en strand of gaan jullie liever op avontuur? Er zijn talloze mogelijkheden. Ga bijvoorbeeld naar een luxe resort op de malediven of backpacken in Thailand, rondtrekken door romantisch IJssland of liever naar een zonnige bestemming in Europa? Wij hebben de leukste tips voor jullie op een rijtje gezet! 

Zon, zee, strand
Houden jullie ervan om heerlijk te relaxen aan het strand samen met een boek en een cocktail in de hand? Dan kunnen jullie het beste voor een strandbestemming kiezen. Denk hierbij aan bijvoorbeeld Sicilië of Mallorca. Willen jullie liever wat verder weg? Dan zijn de Malediven, Mauritius of Bali een uitstekend idee! Hier kun je prachtig snorkelen, BBQ’en op het strand, sterren kijken en niet te vergeten vooral nagenieten van jullie huwelijk.

palmetto-bay-beach-1505474_1280

Backpacken
Jullie zijn echte doeners en hebben geen zin om hele dagen aan het strand te liggen, dan is backpacken ideaal! Perfecte bestemmingen om te backpacken zijn bijvoorbeeld Thailand, Australie, Cambodja, Zuid-Afrika, Bolivia of India. Het ontdekken van andere culturen, een praatje maken met de lokale bevolking en lokale gerechten proeven is waar jullie reis voornamelijk uit bestaat. Tussendoor pikken jullie een dagje strand mee om even na te praten over jullie bruiloft. Natuurlijk kun je ook een combinatiereis maken van avontuur en strand. Hierdoor heb je een iets minder vermoeiende reis en hebben jullie alle tijd voor elkaar.

hiker-1149877_1920

Suprise 
Kies voor een suprisereis en laat jullie verrassen! Bij Tripprs is er de mogelijkheid een verrassingsreis te boeken met een speciaal thema, zo kun je bijvoorbeeld kiezen voor ‘romantisch’. Mochten jullie zelf geen keuze kunnen maken of gewoon graag verrast worden is dit de ideale oplossing! Het werkt als volgt: kies de datum van jullie huwelijksreis, geef aan in welke steden je absoluut niet wilt komen en….. suprise! Drie dagen voor vertrek krijg je te horen wat de weersverwachting is en hoe laat je op welk vliegveld wordt verwacht. Enjoy!

backpack-1149462_1920

Special memories
Hebben jullie speciale herinneringen aan bepaalde bestemmingen? Ben je in het buitenland ten huwelijk gevraagd?  Hebben jullie elkaar op vakantie leren kennen? Of hebben jullie andere herinneringen aan een mooie bestemming? Wat is er dan leuker dan terug te gaan naar deze bestemming? Haal samen herinneringen op en ontdek nog meer over het land en de cultuur. Dit wordt een reis om nooit te vergeten! 

love-1069173_1920

Na het lezen van dit blog staat jullie nog maar een ding te doen; de reis boeken! Laat ons weten voor welke huwelijksreis jullie hebben gekozen!