Tafelstyling

Gefeliciteerd! Jullie zijn verloofd en vast en zeker opzoek naar inspiratie voor jullie grote dag. Begin dan eens met een gezellige dag op een Trouwbeleving event. Trouwbeleving organiseert dit seizoen weer veel leuke trouwbeurzen door heel Nederland, dus wie weet is er wel een bij jullie in de buurt.

 The best is yet to come..

Trouwbeleving

Foto door: Stories by Josan

Trouwbeleving staat voor het creëren van een unieke beleving voor aanstaande bruidsparen. Een dag vol inspiratie en de leukste bedrijven uit de trouwbranche wat zorgt voor een heleboel ideeën.

Beleef, proef en geniet van deze bijzonder romantische en unieke trouwlocaties.

Tijdens Trouwbeleving events kunnen jullie ideeën opdoen bij de real-life ceremonies, samen met ons proosten op jullie verloving en een stukje proeven van de lekkerste bruidstaarten. De Trouwbeleving events vinden plaats op trouwlocaties door heel Nederland!

Ervaar hoe bedrijven uit de trouwbranche hun steentje kunnen bijdragen om jullie trouwdag onvergetelijk te maken. We maken graag kennis met jullie, tijdens een Trouwbeleving event ergens in Nederland!

Hebben wij jullie nieuwsgierig gemaakt naar de agenda voor de aankomende Trouwbeleving events door Nederland? Lees dan snel mee!

Ceremoniestyling

Foto door: Stories by Josan

29 september – Trouwbeleving XL @ Koekbouw Veghel

Alweer de zesde editie van het Trouwbeleving event bij de Koekbouw in Veghel. Een trouwbeurs met extra veel leuke bedrijven, de beste stylingstips en twee unieke real-life ceremonies.  Ceremonies waarbij jullie kunnen ervaren hoe belangrijk het is dat een trouwambtenaar écht bij jullie past, hoe bijzonder live-muziek kan zijn of hoe styling een ceremonie compleet kan maken.

Meld je snel aan via deze link en wie weet ontvang jij een te gekke goodiebag met allerlei leuke goodies, magazines en vol met inspiratie!

6 oktober – Trouwbeleving @ kasteel Rosendael

Kasteel Rosendael, gelegen op een prachtig landgoed vlakbij Arnhem. De perfecte locatie om te trouwen en op zondag 6 oktober hebben jullie de unieke kans om naast deze mooie locatie te bezichtigen ook nog eens kennis te maken met de leukste bedrijven uit de Trouwbranche.

Krijg een rondleiding bij deze prachtige trouwlocatie, bezoek een real-life ceremonie en geniet vervolgens van een lekker stukje taart om tenslotte nog inspiratie op te doen voor je trouwjurk, een gave fotograaf of een DJ die jullie avond compleet maakt.

27 oktober – Trouwbeleving @ Wereldmuseum Rotterdam
Op zondag 27 oktober vindt er op een van de mooiste stadsgezichten van Rotterdam een Trouwbeleving event plaats. Het Wereldmuseum heeft veel verschillende ruimtes die geschikt zijn voor jullie droombruiloft!

De locatie is volledig aangekleed als feestlocatie zodat jullie een duidelijk beeld krijgen van de mogelijkheden bij het Wereldmuseum voor jullie bruiloft. Laat je informeren en rondleiden door de locatie en ga in gesprek met de leukste leveranciers om inspiratie en ideeën op te doen.

Ceremonie

Nieuw!

10 november – Trouwbeleving event @ klooster Bethlehem
Op zondag 10 november vind het Trouwbeleving event @ Klooster Bethlehem plaats. Een van de mooiste trouwlocaties in Brabant vinden wij!

Een feest of event bij Klooster Bethlehem vergeet je niet snel. Deze prachtige en stijlvolle locatie gelegen in het Brabantse dorpje Haren, heeft alles onder één dak en maakt van jullie bruiloft dé perfecte dag! Laat je verrassen door het moderne interieur en geniet van de huiselijke en gastvrije sfeer van de verschillende zalen en ruimtes. Naast het kennismaken met de locatie kunnen jullie ook kennismaken met de leukste bedrijven uit de regio!

12 januari – Trouwbeleving XL @ van Nelle Fabriek Rotterdam
Bezoek het Trouwbeleving XL event in de Van Nelle Fabriek in Rotterdam. Op deze prachtige, industriële locatie vindt de leukste en gratis trouwbeurs in Rotterdam plaats. Hier kunnen jullie volop ideeën opdoen voor jullie grote dag! Of jullie nu opzoek zijn naar de leukste bedrijven, tips voor een unieke trouwceremonie of benieuwd zijn naar de beste fotograaf. Bij het Trouwbeleving XL event in de Van Nelle Fabriek in Rotterdam zijn jullie aan het juiste adres. Willen jullie inspiratie opdoen voor jullie bruiloft? Bezoek dan de gratis trouwbeurs in de Van Nelle Fabriek in Rotterdam.

26 januari – Trouwbeleving XL @ Zwitsal Fabriek
Op deze prachtige, industriële locatie vindt de leukste en gratis trouwbeurs in Gelderland plaats. Hier kunnen jullie volop ideeën opdoen voor jullie grote dag! Of jullie nu opzoek zijn naar de leukste bedrijven, tips voor een intieme ceremonie of opzoek zijn naar de mooiste bruidsjurk. Bij het Trouwbeleving XL event in de Zwitsal Fabriek in Apeldoorn zijn jullie op de juiste plek. Willen jullie inspiratie opdoen voor jullie bruiloft? Bezoek dan de gratis trouwbeurs in Gelderland bij de Zwitsal Fabriek in Apeldoorn op zondag 26 januari 2020.

Bruidstaart

Foto door: Foto Nicolai

9 Februari – Trouwbeleving @ Helden van Kien
Midden in het mooie Streekpark de Kienehoef in Sint Oedenrode organiseren we op zondag 9 februari een super leuk Trouwbeleving event. Bij de trouwlocatie de Helden van Kien kun je namelijk je bruiloft van begin tot eind vieren. Van ontvangst tot receptie, van compleet verzorgd diner tot bruisend feest. Ook de trouwceremonie kan hier gehouden worden en bij mooi weer vind deze plaats in een romantisch stukje bos. Dit kunnen jullie allemaal ervaren tijdens de Trouwbeleving. Op zondag 9 februari 2020 kunnen jullie deze gratis trouwbeurs bezoeken en daarnaast ontvangen de eerste 100 bruidsparen die zich hebben aangemeld ook een gratis goodiebag.

Trouwbeurzen ceremonie

Foto door: Foto Nicolai

16 februari – Trouwbeleving XL @ Loods 6 Amsterdam
Beleef, proef en geniet tijdens deze gratis te bezoeken trouwbeurs op een unieke trouwlocatie in Amsterdam. Een industriële locatie waar jullie volop ideeën kunnen opdoen! Met veel professionele bedrijven uit de trouwbranche, een heleboel styling en de leukste tips. Bezoek het nieuwe XL-event van Trouwbeleving bij Loods 6 in Amsterdam en wij zorgen voor een onvergetelijke middag!

1 maart – Trouwbeleving XL @ Tramkade Den Bosch
Tijdens deze trouwbeurs in Den Bosch op zondag 1 maart kunnen jullie volop ideeën opdoen voor jullie grote dag bij de Tramkade – Kaaihallen! Of jullie nu opzoek zijn naar de leukste regionale bedrijven, tips voor een unieke trouwceremonie of benieuwd zijn naar de leukste stylingstips. Bij het Trouwbeleving XL event zijn jullie aan het juiste adres. Op zondag 1 maart kunnen jullie deze gratis trouwbeurs bezoeken en meld je je vooraf aan? Dan ontvang jij een te gekke goodiebag!

8 maart – Trouwbeleving @ kasteel Erenstein
In 2020 zullen we voor de vierde keer de trouwbeurs Limburg organiseren op een van de mooiste kastelen in Nederland. Het kasteel wordt omgeven door een slotgracht en beschikt over een schitterende barokke kasteeltuin. Deze tuin is perfect voor jullie fotoshoot gevolgd door een romantische ceremonie in het Kasteel. Ook voor een heerlijk diner en een spetterende feestavond zijn jullie bij Kasteel Erenstein op het juiste adres. Maar naast de locatie kunnen jullie ook kennis maken met de leukste bedrijven uit de regio. Nog opzoek naar je droomjurk, die ene fotograaf of een hippe photobooth? Ontmoet deze en andere bedrijven tijdens het Trouwbeleving event op zondag 8 maart.

Toast

Foto door: Foto Nicolai

Cheers on your engagement!

Wij zien jullie graag op een van deze toffe Trouwbeleving events door heel Nederland. Dan proosten we samen op jullie verloving, voorzien we jullie van inspiratie en zorgen we ervoor dat deze middag onvergetelijk wordt!

P.s. schrijf je in via de eventpagina en ontvang een gratis goodiebag vol inspiratie en toffe magazines.