live muziek

Je bent tijdens kerstdagen ten huwelijk gevraagd; en nu?! Wij organiseerde in januari twee Trouwbeleving XL Events waar jullie volop inspiratie op konden doen! Op 12 januari was het Trouwbeleving XL event in Rotterdam in de Van Nelle Fabriek en op 26 januari vonden jullie Trouwbeleving in Apeldoorn in de Zwitsalfabriek. Benieuwd hoe deze events eruit zagen? Kijk snel mee!

trouwbeurs
bruidsboeket

Trouwbeleving XL @ Van Nelle Fabriek Rotterdam

Op zondag 12 januari was het zover, het Trouwbeleving XL event in de Van Nelle Fabriek in Rotterdam. Tijdens deze heerlijke dag konden jullie kennismaken met de leukste bedrijven uit de regio. Op deze regenachtige dag maakte we het binnen extra gezellig en inspireerde we ruim 500 bruidsparen voor hun toekomstige trouwdag. Er konden moodboards gemaakt worden, er was heerlijke koffie, twee real life ceremonies én de tofste stylingitems waren aanwezig.

trouwjurken
trouwlocatie
bruiloftstyling
trouwbeurs brabant
neon letters
trouwkaarten

Trouwbeleving XL @ Zwitsal Fabriek Apeldoorn

live muziek
trouwceremonie

Foto’s: Leonne Photography

In een prachtig industrieel gebouw op het Zwitsal Terrein in Apeldoorn was het Trouwbeleving XL Event op 26 januari. Vele bruidsparen konden genieten van heerlijke koffie, de leukste leveranciers en de mooiste trouwjurken en trouwpakken. Er werd taart geproefd, geproost en er werd geluisterd tijdens de real life ceremonies deze zondag. Kijken jullie mee?

bruidstaart
trouwringen
trouwbranche
trouwbeurs

Willen jullie ook inspiratie opdoen tijdens een van de Trouwbeleving events? Check dan snel onze website! Meld je aan voor een gratis goodiebag via de website. Entree is gratis.