Maart; de maand dat de lente begint, de eerste bruiloften weer zijn en de laatste Trouwbeleving events van dit seizoen georganiseerd worden. De laatste kans om nog volop inspiratie op te doen voor jullie bruiloft! Daarom hebben we nog maar liefst drie events op de planning staan.

Wat kunnen jullie verwachten?
Om bruidsparen een zo goed mogelijk beeld te geven van de mogelijkheden is de locatie volledig in stijl aangekleed. Daarnaast kunnen jullie om 12.30 en 15.00 uur een real-life ceremonie bijwonen. Een zelfstandig trouwambtenaar verzorgd deze ceremonies waarbij jullie een goed beeld krijgen hoe dit eraan toegaat. Ook kunnen jullie genieten van live-muziek en heeft de weddingplanner ook nog wat tips voor jullie in petto! Na de ceremonie wordt de taart aangesneden en krijgen bruidsparen een glaasje bubbels om te proosten. Handig om te weten de events zijn gratis te bezoeken en alle eerste 100 bruidsparen krijgen een goodiebag met o.a. een magazine van Bruid & Bruidegom en Magazine met Liefde.

Zondag 12 maart Trouwbeleving @ Auberge de Kieviet in Wassenaar
Hotel-Restaurant Auberge De Kieviet is één van de officiële trouwlocaties van de Fletcher Hotels. Jullie kunnen de complete trouwdag op deze unieke locatie beleven. Het voormalige theehuis biedt een prachtig decor voor de bijzondere huwelijksceremonie. Jullie bruiloft krijgt extra sfeer door deze fraaie achtergrond.  Maar tijdens deze dag maken jullie niet alleen kennis met deze prachtige locatie, ook zijn er verschillende bedrijven uit de regio aanwezig om jullie te inspireren. Nog opzoek naar die prachtige trouwjurk, perfecte fotograaf of die te gekke DJ? Alles is te vinden tijdens dit Trouwbeleving event.


Zaterdag 18 maart Trouwbeleving @ Kasteel Cannenburch
Voor de tweede keer organiseren we deze Trouwbeleving op het prachtige Kasteel Cannenburch in Vaassen. Slechts enkele kilometers van Apeldoorn, aan de rand van een weelderig park, staat Kasteel Cannenburch. Een romantische en perfecte locatie voor jullie bruiloft. Niet alleen biedt het kasteel de gelegenheid tot een huwelijksvoltrekking of geregistreerd partnerschap, tevens kunnen jullie hier terecht voor de bruidsreportage. Een professionele verzorging van een receptie, lunch, diner of feest door Restaurant ’t Koetshuis maakt uw feestelijke dag compleet. Maak kennis met deze locatie en andere bedrijven uit de regio van Apeldoorn op zaterdag 18 maart.

Zondag 26 maart Trouwbeleving @ Kasteel Erenstein
Kasteel Erenstein in Kerkrade is prachtig gelegen aan de rand van de Anstelvallei en straalt een vorstelijk allure uit. Het kasteel wordt omgeven door een slotgracht en beschikt over een schitterende barokke kasteeltuin met vijverpartijen en fonteinen. Deze tuin is perfect voor jullie fotoshoot gevolgd door een romantische ceremonie in het Kasteel. Maar naast de locatie kunnen jullie op zondag 26 maart ook kennis maken met de leukste bedrijven uit de regio. Nog opzoek naar een maatpak, een prachtig bruidsboeket of een hippe photobooth? Ontmoet deze en andere bedrijven tijdens het Trouwbeleving event.