Uitzicht droomhuwelijk

Gefeliciteerd met jullie verloving! Nu gaat het plannen, regelen en organiseren van jullie droomhuwelijk beginnen.

Happily ever after starts here!

Wil jij trouwen in het buitenland? Met uitzicht op prachtige heuvels en wijngaarden wordt jullie huwelijk onvergetelijk! Wellicht is het dan iets voor jullie om te trouwen in Italië. Dit land biedt zoveel mooie regio’s en eentje waar wij verliefd op zijn geworden is de prachtige Italiaanse regio, ook wel bekend als Toscane van het Noorden: Oltrepò Pavese.

Dé plek om te trouwen en Sarah van BaciaLupo Event Planner kan niet wachten om jullie te helpen bij de organisatie van jullie droomhuwelijk!

tafelstyling

                                                       Trouwen in het buitenland.
Hoe tof is het om de zon tegemoet te vliegen en jullie droomhuwelijk samen met jullie vrienden en familie te vieren onder de Italiaanse zon!

Vaak als je in het buitenland trouwt heb je niet één bomvolle dag maar wordt het verspreidt over bijvoorbeeld 2 of 3 dagen. Zodat je in een ontspannen sfeer kunt genieten van het prachtige weer, de locatie en al jullie geliefden om je heen.

Een onvergetelijke herinnering, onder de Italiaanse zon.

Uitzicht droomhuwelijk
Droombruiloft in het buitenland

Foto’s door: Daniele Marioli

                                    Het organiseren van een bruiloft
Een bruiloft organiseren is een flinke klus. Maar dat is niets vergeleken bij het organiseren van een bruiloft in het buitenland! Ontzettend leuk natuurlijk maar ook veel werk.

Hoe regelen jullie de ideale locatie, accommodatie, entertainment en catering als jullie zelf niet in de buurt wonen én de taal onvoldoende beheersen?

Een lokale weddingplanner is hierbij een must en Sarah helpt jullie graag!

Als jullie lokale wedding planner kan Sarah jullie alles uit handen nemen wat in Italië moet worden geregeld. Ze kent de regio op haar duimpje en heeft hierdoor een uitgebreid netwerk van beste lokale leveranciers. Daarnaast willen jullie natuurlijk een fantastische locatie vinden die precies bij jullie wensen past, Sarah kent de omgeving en zorgt dat het jullie droomhuwelijk wordt!

Styling bruiloft
tafelstyling

Enthousiast geworden en opzoek naar nog meer inspiratie voor jullie bruiloft? Kom eens een bezoekje brengen aan een van de Trouwbeleving events of neem contact op met Sarah van Bacialupo Event Planner  en laat je inspireren!

Bruidsboeket

Foto’s door: Wild Goose
Bloemen door: Sfumaturedicipria