trouwpakken trends

Trouwpak op maat? NEW TAILOR vertelt!

Als jij wil, kun je jouw trouwpak op maat lokaal laten maken. Uniek in Nederland, bij NEW TAILOR. Ze hebben een eigen atelier in Utrecht waar ze from scratch met liefde jouw (trouw)pak maken. NEW TAILOR is de kleermakerij van Nederland sinds 1997 met een team van eigen kleermakers en een samenwerking met kleermakers in Italië en Engeland/India. De stoffen komen allemaal uit Europa en kunnen als je wilt ook uit Nederland gehaald worden als je kiest voor de stoffen van The Linnen Project bijvoorbeeld. 

Er zijn heel veel soorten stoffen van plantaardige materialen zoals bamboe, linnen en katoen tot zijde en wol van diverse soorten schapen en bijvoorbeeld geiten. Alle soorten stoffen hebben hun specifieke eigenschappen die bij jou en de stijl van jouw outfit moeten passen. Samen met de stylist in de winkel kies en bepaal je wat het beste voor jou en jullie dag is. 

trouwpak
trouwpak op maat

Nederlands vakmanschap in maatwerk.

Als je jouw trouwpak op maat in Nederland laat maken is dat extra bijzonder. De kledingindustrie in Nederland is immers klein. NEW TAILOR is er echter van overtuigd dat lokaal gemaakt de toekomst heeft en zet daar ook in met een eigen studio waarin we producten ontwikkelen en een atelier waar we de pakken en jasjes maken. Uiteraard volgens de tradities van vroeger maar met de snit en een model zoals dat nu gevraagd wordt. Aangesloten maar niet te strak en bovenal comfortabel door nauwelijks schoudervulling, een super soepel binnenwerk en bijvoorbeeld een doorlopende broeksband. Het pak zul je daarom nauwelijks voelen. 

Het pak dat we in Nederland maken is dus super comfortabel. Het voelt bijna casual aan en toch ziet er op foto’s superstrak uit. Door de maakwijze beweegt het mee met elke beweging die je maakt. Het is bijna aan alsof je een vest draagt terwijl het er dus uitziet als een pak. Een supergaaf pak.

trouwpak

Jouw unieke trouwpak bij NEW TAILOR.

Jouw pak wordt pas gemaakt nadat je de stof hebt gekozen en deze is geleverd door het stoffenhuis. Vanuit jouw lichaamsmaten maken we het patroon geheel voor jou op maat en knippen het dan met de hand speciaal voor jou. Uiteraard sturen we hier een foto van. Vervolgens zetten we de diverse onderdelen stap voor stap in elkaar. Van het binnenwerk en de schouderconstructie tot de mouwen en knoopsgaten. Meestal hebben we na zes weken een pas en maken we het pak daarna voor je af.

We maken jouw trouwpak met het beste team van kleermakers en de fijnste materialen. Op maat, lokaal, comfortabel, mooi, eigen en duurzaam. Wij nemen kwaliteit, herkomst en vakmanschap serieus. Vanuit compromisloze tradities en technieken maken we authentieke kleding die lang meegaan. Tijdloos ook.

Maak een afspraak bij NEW TAILOR en stap in de wereld van vakmanschap en comfort

De voorbeelden hangen in de winkels. Je bent van harte welkom. Kom kijken. We laten je graag de verschillen in de maakwijzen die we aanbieden voelen. Als je eenmaal een pak hebt aan gehad met een ander type verwerking dan je nu gewend bent wil je waarschijnlijk nooit meer anders. Maak een afspraak bij de heren en dames van NEW TAILOR, drink een espresso en laat je meevoeren in de Sartoriale wereld.

maatpak
maat trouwpak