edelsteen

Yes, jullie zijn opzoek naar de perfecte trouwringen! Maar waar vinden jullie die? En wat past bij jullie? Wij zochten het voor jullie uit en vroegen Juwelier de Tijd naar de trend van nu; een trouwring met een edelsteen.

edelsteen

Diamonds are forever’. Wie kent deze uitspraak niet? En waarom de traditie om een trouwring te hebben met diamanten? Er zijn zoveel leuke alternatieven, toch?!  Denk hierbij bijvoorbeeld aan trouwringen met een prachtige edelsteen. Deze trouwringen bieden nieuwe mogelijkheden voor een unieke uitstraling en persoonlijke touch. Zo is het mogelijk naast keuze te maken uit bestaande trouwringen met edelsteen, ook een trouwring geheel naar eigen wens door Juwelier de Tijd te laten maken, hoe tof?!

Juwelier de Tijd heeft wat interessante informatie op een rijtje gezet voor jullie. Want hoe kiezen jullie nou de juiste edelsteen en welke edelstenen zijn er eigenlijk?

Edelstenen zijn er in vele kleuren, soorten en maten. En hebben de mens gefascineerd al vele duizenden jaren. Daarom adviseren wij onze klanten die op zoek zijn naar een trouwring met edelsteen eerst te bepalen welke kleur edelsteen hun voorkeur heeft. Zo kunnen jullie bijvoorbeeld rekening houden met:

♥ De kleur van de ogen

♥ De kledingstijl en de kleuren die bij deze stijl passen

♥ De symboliek van de kleur of zelfs al van een soort edelsteen

♥ Het gevoel dat een bepaalde kleur oproept

Wanneer jullie de kleur hebben gekozen zijn er ook nog verschillende mogelijkheden qua edelstenen in die kleur, dus voor ieder wat wils! Er zijn verschillende eigenschappen van de edelstenen, denk hierbij aan transparantie, afmetingen, vormen en de hardheid van de edelsteen. Wisten jullie dat er bij Juwelier de Tijd een goudsmidatelier is? En dat ze een gemmologisch laboratorium hebben? Dus indien jullie een edelsteen in bezit hebben kan deze voor jullie onderzocht worden of wellicht wel hergebruikt worden! Hebben jullie geen edelsteen in jullie bezit? Geen probleem! Juwelier de tijd heeft een grote collectie aan edelstenen die allemaal met liefde voor jullie zijn uitgezocht! Ben je benieuwd naar de verschillende edelstenen die er zijn? Maak dan een afspraak bij Juwelier de Tijd of neem telefonisch of per mail contact met hen op.

edelsteen

Jullie vinden Juwelier de Tijd op verschillende Trouwbeleving events, zoals bijvoorbeeld in Kasteel Rosendael op 4 oktober 2020. Zijn jullie benieuwd naar de andere komende events? Klik dan hier! Willen jullie nog meer online inspiratie opdoen? Check dan snel onze andere blogs!