Jullie onvergetelijke trouwdag wordt compleet gemaakt door dé perfecte trouwringen. Een trouwring vormt een bijzondere en tastbare herinnering aan deze unieke dag in jullie leven! Het is zo persoonlijk en je draagt het je hele leven lang. Daarom is het belangrijk dat je de perfecte trouwringen uitzoekt bij een juwelier of edelsmederij, want er is zoveel keuze en er kan zoveel.

De trouwringen
De trouwringen worden vele jaren als symbool voor de liefde gedragen, daarom is het dan ook erg belangrijk dat deze helemaal bij jullie passen! Vinden jullie het belangrijk dat de trouwringen hetzelfde zijn of bij elkaar passen? Als jullie namelijk een andere smaak hebben kan het natuurlijk ook zijn dat jullie totaal verschillende trouwringen uitzoeken.

Welke stijl past bij jou?
De allermooiste trouwringen uitzoeken begint met oriënteren en voorbereiden. Ga hiervoor langs bij verschillende juweliers of een edelsmederij. Neem eens een kijkje op onze website voor een uitgebreid aanbod van de beste juweliers en edelsmederijen uit jouw regio. Bekijk de vele mogelijkheden, willen jullie bijvoorbeeld een ring die geheel naar jullie wensen is gemaakt of zit de perfecte ring er al tussen bij een juwelier? En welke kleur trouwringen zouden jullie graag willen? Genoeg om over na te denken dus!

Laat je adviseren en doe vooral veel inspiratie op! 

Een goede voorbereiding is het halve werk
Ringen die jullie beide zó mooi vinden dat jullie ze voor altijd willen dragen, vind je vaak niet direct! Begin op tijd met jezelf te oriënteren en bekijk verschillende juweliers en edelsmedenrijen.

Willen jullie graag de ringen personaliseren? Dit kan bijvoorbeeld door middel van de naam en de trouwdatum in jullie ring te laten graveren of bijvoorbeeld de hartslag, een vingerafdruk of belangrijke woorden! Ook hierbij zullen jullie rekening moeten houden met een levertijd.

Tips
1. Houd rekening met het moment waarop je een trouwring gaat passen, wanneer het bijvoorbeeld erg warm is kan je ringmaat verschillen van wanneer het wat frisser is. Vervolgens kan het ook qua maat verschillen aan welke hand je de ring gaat dragen.

2. Kies een ring uit die je nu maar ook over 40 jaar nog mooi vind. Een trouwring draag je voor heel je leven en deze ring mag niet gaan vervelen.

Tenslotte hebben we nog een hele leuke verrassing voor jullie!

Tijdens de trouwbeurs in kasteel Rosendael bij Arnhem op zondag 7 oktober geven we, in samenwerking met juwelier de Tijd, stoere trouwringen van wolfraam met keramiek weg! De trouwringen worden verloot onder de toekomstige bruidsparen, die een bezoekje brengen aan de Trouwbeleving beurs.

Foto 1 door: Serge Smulders fotografie
Foto 2 door: Geliefd fotografie