Trouwen in een kasteel, wie wil dat nou niet? Op zaterdag 18 maart vond er een Trouwbeleving event plaats in Kasteel Cannenburch. Tijdens deze dag konden aankomende bruidsparen inspiratie opdoen voor hun bruiloft. 

Om 11:00 uur opende de deuren van het kasteel. Bedrijven stonden de bruidsparen al vol verwachting op te wachten en ook de taarten en heerlijke Popjes van Katrien stonden al klaar.

Real life ceremonies

Om 12:30 was dan ook de eerste real life ceremonie. Het bruidspaar straalde en genoot zichtbaar van de ceremonie. Deze werd begeleid door zelfstandig trouwambtenaar Trouwen zoals jullie zelf graag willen. De jurk van de bruid was verzorgd door Bruidsboetiek de Blauwe Hoeve. Ook de bruidegom voelde zich op zijn gemak in het chique pak van Genaio. Essenza Fotografie zorgde voor dit mooie beeldmateriaal.


Kasteel Cannenburch gelegen in Vaassen is een prachtige locatie om te trouwen. In samenwerking met Restaurant ’t Koetshuis, gelegen naast het kasteel, kunnen zij jullie huwelijk tot in de puntjes organiseren.


Meesterlijk geschikt zorgde voor de kleurrijke bloemen tijdens deze dag.
De visagie en hairstyling van de bruid werden verzorgd door De Rooij Hair & Beauty uit Vaassen. Na afloop van de eerste ceremonie werd er geproost en geproefd van de heerlijke taart.
Om 15:00 vond de tweede ceremonie plaats in het Kasteel.  Serge Smulders Fotografie maakte hier deze toffe foto’s van.


Fluitist Paul Smithuis zorgde voor de live-muziek om zo de ceremonie nog persoonlijker en unieker te maken. Onder begeleiding van True Love Weddingplanner verliepen de ceremonies vlekkeloos, zij gaf het bruidspaar een geruststellend gevoel. De ringen die tijdens de ceremonie werden uitgewisseld waren beschikbaar gesteld door Juwelier Mieke’s Sieraderie. 

Na het Ja-woord is het natuurlijk tijd voor taart en champagne. Cheers! De heerlijke bruidstaart werd verzorgd door Sweet Charlotte.

Willen jullie nog meer inspiratie opdoen voor jullie bruiloft? Bekijk dan snel onze blogpagina! Op 24 september vindt het Trouwbeleving XL event @Koekbouw Veghel plaats, meer informatie over dit event vind je hier.