Afgelopen zaterdag 20 februari was Kasteel Cannenburch het unieke decor voor het laatste Trouwbeleving event van het seizoen. Ondanks de regen wisten de bruidsparen het kasteel goed te vinden.

Om 11.00 uur kwamen de eerste bruidsparen binnen. Bij binnenkomst ontvingen alle bruidsparen een leuke goodiebag vol met inspiratie en leuke gadgets van bedrijven uit de regio. Voorafgaand aan de ceremonie werd het bruidspaar klaargestoomd voor de real-life ceremonie die om 12.30 uur begon. De bruid had een prachtige jurk aan van Atelier Cabral. Haar visagie is gedaan door Van ’t Hof Advies in Stijl. Het kapsel werd verzorgd door AMI Kappers uit Vaassen.

 De ceremonie werd muzikaal begeleid door de dames van LoveSound en Paul Smithuis. Het bruidspaar was een beetje zenuwachtig maar de zelfstandig trouwambtenaar van Trouwen zoals jullie zelf graag willen stelde het stel al snel gerust.

IMG_3039.skinIMG_3068.skin

Tip: Een zelfstandig trouwambtenaar zorgt voor een extra persoonlijke ceremonie. Dit doen zij door middel van een aantal kennismakingsgesprekken met het bruidspaar maar bijvoorbeeld ook met vrienden en familie van het bruidspaar, hierdoor komen tijdens de ceremonie de leukste verhalen naar boven.

De bruidegom droeg een prachtig kostuum met de finishing touch van Zano. Het mooie bruidsboeket met op elkaar afgestemde corsage werd verzorgd door Bloemencentrum de Lelie.  Ook mocht het bruidspaar voorafgaand aan de ceremonie zelf de trouwringen uitkiezen. Tijdens de eerste ceremonie droegen zij de ringen van Edelsmederij Walstraat 94. Edelsmederij Walstraat 94 zorgt voor persoonlijke en op maat gemaakte ringen.

SER_9505.skinSER_9597.skin

Na afloop van de ceremonie werd er getoast met champagne en een heerlijke bruidstaart gegeten, die gemaakt was door Sweet Charlotte. Voor alle bezoekers was er de mogelijkheid om een glaasje champagne te drinken en te proeven van de heerlijke bruidstaart met lemon smaak.

Tip: LoveSound heeft ook de mogelijkheid om voor jullie een trouwlied op maat samen te stellen.

TB_impressie_0002_trouwbeleving-vaassen-essenza-fotografie-011-1024x678

trouwbeleving-vaassen-essenza-fotografie-004

Tijdens de tweede ceremonie was het bruidspaar al iets meer ontspannen en hadden zij er alleen maar enorm veel zin in om voor een tweede keer te trouwen. Paul Smithuis zorgde voor de opening van de ceremonie. De ringen die het bruidspaar tijdens de tweede ceremonie droeg waren beschikbaar gesteld door Juwelier de Tijd. 

trouwbeleving-vaassen-essenza-fotografie-018

trouwbeleving-vaassen-essenza-fotografie-017

Na afloop van de tweede ceremonie werd er een prachtige taart aangesneden dit keer met Red Velvet smaak. Deze taart was wederom gemaakt door Sweet Charlotte. Dit keer was de toast buiten op het bordes. De bruidegom mocht zelf de fles champagne sabreren, het plezier straalde ervan af!

Tip: Willen jullie een sweet table tijdens jullie huwelijksdag? Sweet Charlotte en Popjes van Katrien kunnen samen zorgen voor een heerlijke taart in combinatie met cakepops en ander lekkers!

De prachtige foto’s werden gemaakt door Serge Smulers Fotografie en Essenza Fotografie.

TB_impressie_0001_trouwbeleving-vaassen-essenza-fotografie-021-1024x678