Trouwbeleving

Kick off Trouwbeleving seizoen 2023 / 2024 & té leuke netwerkborrel!

Het nieuwe Trouwbeleving seizoen staat weer voor de deur én wat is er nou leuker dan elkaar voorafgaand aan de Trouwbeleving events alvast ontmoeten, netwerken, geïnspireerd worden én bovenal een gezellige & inspirerende middag met collega’s uit de trouwbranche hebben? Precies dit gaan we doen op dinsdag 5 september in de Kruisherenkapel in Uden!

Yes! Op 5 september 2023 organiseren we een kick off van het trouwbeurs seizoen in combinatie met een inspirerende masterclass van Master of Happiness én natuurlijk een gezellige borrel! Ben jij Proud Vendor van Trouwbeleving? Dan is toegang voor jou gratis. Per bedrijf ontvang je één gratis ticket. Wil je meerdere collega’s meenemen? Dan zijn de kosten voor een ticket €17,50 per stuk excl. BTW.

Ben jij nog niet aangesloten bij Trouwbeleving máár wil je hier graag bij zijn om kennis te maken met Trouwbeleving? De inspirerende masterclass van Maartje van Master in Happiness te volgen én te netwerken met collega’s? Bestel dan hier jouw ticket!

Wij hebben er heel veel zin in en hopen jullie te zien op 5 september in de Kruisherenkapel in Uden.

Programma

  • 15:30 uur Ontvangst met o.a. lekkere koffie, cappuccino, bubbels én natuurlijk sweets in de Kruisherenkapel in Uden! 
  • 16:00 uur Welkom & kick off Trouwbeleving seizoen (maak kennis met de Holobox!) 
  • 16:30 uur Masterclass met direct toepasbare tools van Maartje van Master of Happiness
  • 17:15 uur Netwerken onder het genot van een heerlijke hapje & drankje! 
  • 18:45 uur Afsluiting

Over Master of Happiness

Het leven is makkelijker dan je denkt,
en moeilijker ALS je denkt”

Ik heb een aanstekelijk enthousiasme om iédereen ‘aan’ te krijgen. Geen gezweef of droge kost. Volle bak energie en kennis om ervoor te zorgen dat iedereen met een gevallen kwartje aan de slag kan. Ik leef wat ik teach. Op authentieke wijze neem ik je mee in de wereld van geluk en mindset. Er wordt gestrooid met praktische tools en handvatten. Iedereen gaat de deur uit met stof om mee bezig te gaan en écht toe te gaan passen. Er is genoeg en voor ieder wat wils!

P.s. volg haar zeker alvast op Instagram voor elke dag een dosis extra happiness 😉 

Master of Happiness

Tickets bestellen? Dat kan hier!

  • Prijs: € 21,18
    Kom jij op 5 september het Trouwbeleving kick off event in de Kruisherenkapel in Uden bezoeken? Bestel hier jouw tickets!
  • € 0,00
Trouwbeleving De Trouwbeurzen

Bij Trouwbeleving draait alles om, de naam zegt het al: BELEVEN.

Tijdens de Trouwbeleving events staat beleving van jullie bruiloft centraal en elk bedrijf dat zich hier presenteert laat jullie hun producten beleven. De trouwlocatie vormt het decor voor een unieke trouwbeleving voor de aanstaande bruidsparen door deze te laten zien als op een trouwdag. De locatie is volledig aangekleed, dinertafels zijn ingedekt en er is twee keer op de dag een real life ceremonie. Beleef, proef en geniet op één van de trouwbeurzen die worden gehouden op bijzondere, unieke en romantische locaties verspreid over Nederland. Al onze trouwbeurzen zijn gratis te bezoeken.

Meer weten over de data en locaties van de Trouwbeleving events? Klik dan hier.
Geïnteresseerd om als bedrijf deel uit te maken van één van de events? Neem contact met ons op.

ceremonie

Foto: Ilse van den Dungen Fotografie