Trouwvervoer

Oh yes! Je bent verloofd! En misschien ben je wel ten huwelijk gevraagd op Valentijnsdag? Wat een heerlijk gevoel is dat! Je kunt nu zeker wel wat inspiratie gebruiken op het gebied van trouwen en wilt natuurlijk kennismaken met de tofste leveranciers. Graag vertellen wij jullie over de drie laatste Trouwbeleving events van dit seizoen.

Bruidsboeket

Trouwbeleving @ De Helden van Kien in Sint-Oedenrode

Trouwceremonie

Op zondag 17 februari vindt het Trouwbeleving event @ De Helden van Kien plaats. Een prachtige trouwlocatie in Sint-Oedenrode midden in de natuur. Tijdens dit Trouwbeleving event maak je kennis met de leukste leveranciers uit de regio, kun je kijken naar een van de real life ceremonies en wordt er getoost op het bruidspaar! En natuurlijk mag een stukje bruidstaart daar niet bij ontbreken.

Bruidsjurk

Trouwbeleving XL @ Tramkade Den Bosch

Tijdens deze trouwbeurs in Den Bosch op zondag 10 maart kunnen jullie volop ideeën opdoen voor jullie grote dag bij de Tramkade – Kaaihallen! Of jullie nu opzoek zijn naar de leukste regionale bedrijven, tips voor een unieke trouwceremonie of benieuwd zijn naar de leukste stylingstips. Bij het Trouwbeleving XL event zijn jullie aan het juiste adres. Op zondag 10 maart 2019 kunnen jullie deze gratis trouwbeurs bezoeken en daarnaast ontvangen de eerste 200 bruidsparen die zich hebben aangemeld ook een gratis goodiebag!

trouwbeurs

Trouwbeleving @ Kasteel Erenstein Kerkrade

In 2019 zullen we voor de derde keer de trouwbeurs Limburg organiseren op een van de mooiste kastelen in Nederland. Hotel-Restaurant Kasteel Erenstein is prachtig gelegen aan de rand van de Anstelvallei en straalt een vorstelijk allure uit. Het kasteel wordt omgeven door een slotgracht en beschikt over een schitterende barokke kasteeltuin met vijverpartijen en fonteinen. Deze tuin is perfect voor jullie fotoshoot gevolgd door een romantische ceremonie in het Kasteel. Ook voor een heerlijk diner en een spetterende feestavond zijn jullie bij Kasteel Erenstein op het juiste adres. Maar naast de locatie kunnen jullie ook kennis maken met de leukste bedrijven uit de regio. Nog opzoek naar je droomjurk, die ene fotograaf of een hippe photobooth? Ontmoet deze en andere bedrijven tijdens het Trouwbeleving event op zondag 17 maart.

trouwen limburg

Elk Trouwbeleving event is te bezoeken vanaf 11:00 uur tot 16:00 uur. Om 12:30 uur en 15:00 uur zijn de real life ceremonies. Beleef, geniet & proef tijdens een van de Trouwbeleving events! Entree is gratis. Wil je verzekerd zijn van een toffe goodiebag vol tips en magazines? Meld je dan aan via de website van Trouwbeleving voor het evenement dat jullie gaan bezoeken.