Yes, jullie zijn verloofd! Nu willen jullie natuurlijk dolgraag inspiratie op doen voor jullie droom bruiloft.  Helaas kunnen onze fysieke beurzen niet doorgaan in verband met de huidige corona maatregelen. Niet getreurd, Als jullie niet naar ons kunnen komen, brengen wij de leukste trouwinspiratie naar jullie! Op 19, 20 & 21 februari organiseren wij Trouwbeleving Online genaamd Let Love Blossom.  En geloof ons hier willen jullie bij zijn! Wij gaan jullie laten zien dat de voorbereidingen voor jullie bruiloft nog net zo leuk zijn. Vanaf vrijdag 19:00 uur ontmoeten jullie tijdens Trouwbeleving Online de leukste leveranciers. Op het online evenement kunnen jullie van alles doen en bekijken. Dus wil jij weten waar je moet beginnen met het plannen van jullie bruiloft? Hoe je tijdloze trouwringen uitkiest? Wil jij tips over muziek tijdens jullie bruiloft? Of wil jij weten hoe één van onze prijzen kunt winnen? Lees snel verder!

Fotocredits: Nolla Photography

Fotocredits: Nolla Photography

Thuis vanaf de bank met een glaasje bubbels, een lekker kaasplankje en met de kaarsjes aan kunnen jullie inspiratie opdoen voor jullie droom bruiloft! Trouwbeleving Online geeft jullie de mogelijkheid om nog steeds inspiratie op te doen voor jullie bruiloft. Ontmoet ruim 40 leuke leveranciers, stel hen een vraag via de livechat, bekijk een prachtige real wedding, volg minimasterclasses van verschillende toffe bedrijven, neem deel aan een inspirerende live Q&A, ontvang een exclusieve goodiebox en doe mee met de bridal give away! We zijn allemaal wel toe aan een gezellig feestje en daarom gaan wij daarvoor zorgen! Het is de plek om de leukste leveranciers te ontmoeten. Schrijf je snel in!

Fotocredits: Nolla Photography

Win te gekke prijzen met de Bridal Give Away

 Dit willen jullie niet missen! Het is de kans op een te gekke prijs van jullie geliefde leverancier! Op zondag 21 februari om 16:00 uur is de uitreiking van de Bridal Give Away. Hier maken jullie kans op de meest toffe prijzen met onder andere een live zang tijdens jullie openingsdans van Kittyzingt, een cadeaubon voor jouw bruidsjurk van De Blauwe Hoeve, een trouwauto tijdens jullie bruiloft van Vintage Cars Wapenveld of een set trouwringen van Rings of Love & nog veel meer! Hebben jullie al een Bridal Give Away lot bemachtigd?

Fotocredits: Nolla Photography

Ontmoet de leukste leveranciers met de live Q&A's

Willen jullie nou je vragen live stellen aan jullie favoriete leverancier, ook dat kan! Neem deel aan de live Q&A’s en laat jullie infomeren en inspireren. Er is genoeg kans om volop inspiratie op te doen voor jullie bruiloft. Hebben jullie altijd afgevraagd hoeveel tijd je in moet plannen voor een fotosessie op jullie bruiloft? Een band ook verzoekjes van gasten speelt? Of hoe je moet voorbereiden voor een pasafspraak? Stel al jullie vragen aan de mooiste bruidswinkels, jullie favoriete fotograven en aan prachtige locaties. Benieuwd naar het programma? Check het hier.  Get inspired!

Fotocredits: Nolla Photography

Fotocredits: Nolla Photography

Ontvang een te gekke Blossom Goodiebox

Wordt thuis verrast met een hele gave Blossom Goodiebox. Jullie kunnen een mega toffe goodiebox ontvangen met te gekke goodies van jullie favoriete leveranciers. Nee, geen box vol met flyers maar een box met onder andere kousenbanden van De Blauwe Hoeve, bonbons van Happy Vintage en nóg veel meer! Willen jullie graag een goodiebag ontvangen? Dat Kan! Je besteld de box voor slechts 7,50 inclusief verzendkosten. Oh ja en natuurlijk zullen de bloemblaadjes niet ontbreken! Let love rule!

Fotocredits: Nolla Photography

Kortom; hebben jullie zin in een beetje feel good? Of zijn jullie benieuwd welke leveranciers meedoen? Of willen jullie meer informatie over de leukste online trouwbeurs? Klik dan hier . Schrijf je gratis in, pak een heerlijk glas bubbels, zet wat lekkers op tafel en let’s go!