Lieve Message verhuurt sinds 2022 audio gastenboeken in de vorm van retro draaitelefoons. Met één van de negen modellen van Lieve Message heb je een echte eyecatcher op jouw bruiloft Het audio gastenboek is een origineel alternatief voor het traditionele papieren gastenboek en is hard op weg om dé trend van 2023 te worden. Máár wat is een audio gastenboek? Simpel gezegd spreken de gasten – na de piep – een voicemail in voor het pasgetrouwde stel. Dit kunnen tijdloze lieve, grappige en ontroerende herinneringen zijn. 

Trends komen en gaan maar het audio gastenboek lijkt here to stay!

Het Lieve Message audio gastenboek is een unieke manier om stemmen van dierbaren op jullie trouwdag vast te leggen. Het is niet alleen leuk voor de gasten om op te nemen maar ze zorgen ook voor een blijvende herinnering aan jullie trouwdag. 

Een Lieve Message audio gastenboek werkt simpel

  •  Wanneer een gast de hoorn van de telefoon opneemt, wordt er een automatisch een persoonlijk bericht afgespeeld waarop jullie als bruidspaar vragen of de gasten een bericht willen inspreken na de toon. Daarna volgt de welbekende piep.
  • De gast kan nu een vrolijk, grappig, liefdevol of gênante boodschap inspreken die voor altijd wordt bewaard.
  • Wanneer de gast de hoorn er weer oplegt wordt de audio opgeslagen
  • Na het evenement ontvangen jullie alle afzonderlijke audio berichten digitaal in mp3-formaat. Er kan bij Lieve Message ook gekozen worden voor één van de andere opties USB of LP vinyl plaat om de audio op te ontvangen. 

Lieve Message beschrijft de volgende voordelen van het gebruik van een audio gastenboek op jullie bruiloft

  • Ze zijn uniek! Met een audio gastenboek creëer je een unieke interactieve ervaring.
  • Het is persoonlijk. Een opname van de stemmen van jullie dierbaren om levenslang te koesteren, persoonlijker wordt het niet. Het is een mooie manier om de herinnering aan de persoon en jullie trouwdag levend te houden.
  • Ze zijn betaalbaar. Bij Lieve Message huur je al een audio gastenboek vanaf €250,- inclusief verzend- en retourkosten en digitale audio. 
  • Het is laagdrempelig en simpel, zelfs na een paar prosecco kan je beste vriendin nog een voicemail inspreken. 
Een unieke manier om stemmen van dierbaren op jullie trouwdag vast te leggen.

Dus ben je op zoek naar een uniek, persoonlijk en alternatief gastenboek om de herinnering aan jullie trouwdag vast te leggen?
Dan is een Lieve Message audio gastenboek echt iets voor jullie!