Mannenpakken

Jouw trouwpak gegoten in een maatpak én helemaal naar eigen stijl en wens maken? Dat kan! Met maatwerk bij OFM. stel jij samen met gespecialiseerde modeadviseurs je eigen pak samen. Voor jouw trouwkostuum wil je natuurlijk helemaal uitpakken! Waarom dan een maatpak? Dat leggen we je met liefde uit.

burning love

De perfecte pasvorm

Een maatpak wordt op maat gemaakt, waardoor het perfect op jouw lichaam aansluit. Hoe goed klinkt dat? De ideale optie voor de man die net dat beetje extra luxe wil, de man die qua pasvorm niet helemaal kan slagen óf voor de man die iets aparts wil! OFM. staat voor je klaar! 

pakken
vermaken

Hoogwaardige materialen

Voor maatpakken worden alleen de beste materialen gebruikt. Van de stof tot de knopen en de voering, alles is van de hoogste kwaliteit. Dit betekent dat jouw pak er niet alleen fantastisch uitziet, maar ook jarenlang meegaat!

Aanpassingsmogelijkheden

Bij een maatpak kan je elk aspect van het pak aanpassen, zodat het perfect past bij jouw persoonlijke stijl en smaak. Zo kan je zelf de stof, knopen, revers, voering, zakken bepalen. Daarnaast helpt OFM. met het kiezen van een bijpassend overhemd, gilet en niet te vergeten de stropdas. Naast het trouwkostuum op maat word je uiteraard ook geholpen met schoenen, een riem en de manchetknopen.

stoffen

Tijdloze stijl

Maatwerk is een tijdloze investering die nooit uit de mode raakt. In tegenstelling tot trendy confectiepakken is een maatpak ontworpen om jarenlang mee te gaan. Je kan ‘m zelfs dragen bij andere formele gelegenheden na je trouwdag! Bijvoorbeeld bij een net diner.

Een onvergetelijke ervaring

Een trouwpak op maat laten maken is een onvergetelijke ervaring die je nog jarenlang zult koesteren. Van het selecteren van de stof tot het kiezen van de ontwerpdetails, elke stap van het proces is een unieke ervaring. Dit maakt een maatpak een speciaal onderdeel van je huwelijksvoorbereidingen.

Trouwpak

Stap jij binnenkort in het huwelijksbootje? Bij OFM. helpen ze je van begin tot eind om alles uit deze dag te halen. Van tips tot aan inspiratie voor jouw perfecte trouwpak. Met een ruime collectie trouwpakken in diverse kleuren, van opvallend tot klassiek. 

Meer (trouw)inspiratie? Bekijk onze OFM. blogs óf bezoek een van de Trouwbeleving events en ontmoet ons daar!

pakken