Meubilair & lunch mogelijkheden Trouwbeleving @ Klooster Bethlehem

10 april 2022

There we go! Op 10 april 2022 is het Trouwbeleving event @ Klooster Bethlehem! Wij hebben er heel veel zin in en hopen jullie ook. Op deze pagina kunnen jullie, jullie voorkeuren doorgeven qua meubilair en lunch.

In het lunchpakket vinden jullie twee broodjes, iets lekkers en drinken.

Je mag 1 stuk meubilair kiezen (lage tafel / statafel). Heb je stroom nodig? Geef dit dan even aan.

belevingsplein
belevingsplein
Belevingsplein
Belevingsplein: 
We gaan op de nieuwe beurzen nog meer BELEVING creëren! Hoe gaan we dat doen? Nou zo! 🙂
Naast de real life ceremonie komt er nu ook een Belevingsplein waar naast food & drinks ook 3 x een live q&a gegeven wordt door een standhouder, er de hele dag door moodboards gemaakt kunnen worden, er live muziek is, het aansnijden van de bruidstaart en de verloting van de Bridal Giveaway vindt hier plaats.
Maar hoe werkt dat dan?
Uiteraard wordt vooraf al via social media en mails met de bruidsparen gecommuniceerd wat het programma op het Belevingsplein is. Ook kunnen zij dit programma bij het betreden bij de beurs uiteraard zien. De live q&a duurt 30 minuten. Toekomstige bruidsparen kunnen tijdens de live q&a aanschuiven. De live q&a mag je zelf invullen, het is wel leuk als dit interactief is. Je kunt bijvoorbeeld een presentatie maken en aan de hand daarvan vragen stellen, waardoor bruidsparen automatisch ook vragen aan jou zullen stellen. Of misschien wil je wel een promo-film laten zien, of films over bruiloften. Of een slideshow. Alles is mogelijk! Jij krijgt van ons de kans om je optimaal te presenteren. Doordat stellen aan kunnen schuiven is het laagdrempelig en ook voor de stellen die vaak een beurs bezoeken en alleen maar rond willen lopen is dit dan de ideale manier om wél meer te weten te komen over een bepaalde standhouder. Wij zorgen voor de techniek, dus denk aan scherm en indien nodig geluid. Door het geven van een live q&a heb je in één klap interactie met heel veel stellen!
Hoeveel is de investering?
Live Q&A: €35 ex btw.
Onze spelregels:
🧡De live q&a duurt 30 minuten
🧡Wanneer je een live q&a geeft zal er op jouw moment een bord bij jouw stand komen te staan “deze leverancier kun je nu ontmoeten op het Belevingsplein”
🧡De live q&a moet wel interactief zijn om het zo aantrekkelijk mogelijk te maken!
🧡Wij zorgen voor een scherm & geluid
Meubilair


    1 x Lage tafel1 x Statafel


    JaNee


    JaNee


    JaNee


    JaNee