Eerbeek

Foto: Karin Keesmaat Fotografie

Ben je ten huwelijk gevraagd en opzoek naar de perfecte trouwlocatie? Maar zie je tussen de bomen het bos niet meer? Wij hebben voor jullie dé ultieme tip van Fletcher Trouwen! En zetten twee heerlijke trouwlocaties van Fletcher Trouwen op een rijtje. Kijken jullie mee?

We beginnen met de allerbelangrijkste tip voor het uitzoeken van jullie droom trouwlocatie! Fletcher Trouwen vertelt ons het volgende: ”De ultieme tip als jullie aan het zoeken zijn naar een trouwlocatie is hoe de gastheer/gastvrouw met jullie als bruidspaar omgaat. De omgeving, locatie, eten en drinken zijn natuurlijk ook belangrijk, maar het gevoel krijgen dat alle wensen volledig vervuld gaan worden is volgens velen de beste eerste indruk. Jullie moeten het gevoel krijgen van;  “Ze verkopen geen bruiloft, maar ze brengen een gevoel over!” 

Met dat in jullie achterhoofd gaan we voor jullie twee heerlijke trouwlocaties op een rijtje zetten! Lees snel verder en laat je inspireren door deze landelijke trouwlocatie én prachtige locatie aan het water.

Trouwen bij Hotel-Landgoed Huis te Eerbeek

Het prachtige landgoed met haar mooie klassieke zalen en tuin is het perfecte decor voor een prachtige huwelijksceremonie. Het landgoed heeft ook een prachtige oprijlaan waar jullie een indrukwekkend entree kunnen maken. Zien jullie het al voor je? Met z’n tweeën in een trouwkoets of klassieke trouwauto terwijl de gasten jullie ontvangen bij het landgoed. Een mooier begin van jullie ceremonie kunnen jullie niet hebben! Geef elkaar het jawoord in het landhuis. Zo is er de Weberzaal met haar klassieke inrichting of de Serrezaal met hoge raampartijen. Houd bij zonnig weer een dromerige huwelijksceremonie in de tuin onder de oude eik bij de vijver. Of maak van jullie trouwdag een onvergetelijke ervaring door ‘I do’ te zeggen tijdens jullie huwelijksceremonie in de prachtige holle boom. Welke plek jullie ook kiezen bij Landgoed Huis Te Eerbeek, Fletcher Trouwen helpt jullie met liefde! Na de ceremonie is het natuurlijk tijd om te proosten en de bruidstaart aan te snijden, schuif daarna met alle daggasten aan voor een heerlijk diner en sluit de dag af met een knallend feest mét aansluitend de optie om te blijven overnachten. Wij zeggen, doen!

Trouwen op jullie eigen landgoed

Wanneer je verlangt naar sfeer en romantiek op een indrukwekkende locatie, hoef je niet verder te zoeken. Aan de rand van het Nationaal Park Veluwezoom ligt het sprookjesachtige Landgoed Huis Te Eerbeek waarop een 14e-eeuws landhuis is gevestigd: zonder twijfel de meest romantische en idyllische locatie om elkaar het jawoord te geven. Dit veelzijdige landhuis, dat onlangs volledig is gerenoveerd, is omringd met een prachtig aangelegde tuin met vijver, eeuwenoude eiken en een bijzondere holle boom en is daarmee een unieke trouwlocatie in Gelderland. De verschillende vertrekken in het landhuis bieden vele mogelijkheden voor een complete huwelijksdag, de gehele locatie is namelijk exclusief voor jullie en al jullie gasten. Wanneer jullie via de rode loper de trap opkomen, worden jullie verrast door de unieke mozaïekvloer welke geheel in de oude conditie is hersteld. Het landhuis bestaat uit twee naast elkaar gelegen zalen die beide zijn voorzien van een modern-klassieke visgraat vloer met eikenhouten look. Deze past uitstekend bij de klassieke ornamenten welke terug te vinden zijn op deze stijlvolle trouwlocatie. De 46 splinternieuwe hotelkamers bieden jullie de mogelijkheid om na afloop van de huwelijksdag met alle bruidsgasten te blijven overnachten.

trouwlocatie
buiten trouwen

Foto’s: Nienke van Denderen Fotografie

trouwen

Trouwen bij de Kalkovens in Huizen

Van een intiem en persoonlijk feest, een romantische ceremonie tot aan een spetterend huwelijksfeest, alles is mogelijk op deze unieke maar vooral prachtige trouwlocatie aan het water, de Kalkovens in Huizen.

De Kalkovens is een uniek monument en ligt pal aan het water met een prachtig uitzicht op ’t Gooimeer, het Nautisch Kwartier en de oude Huizer Haven. Deze unieke locatie bevat een warm, sfeervol interieur met duidelijke verwijzingen naar de boeiende industriële historie van het gebouw.

Aanmeren met een romantische sloep en elkaar het jawoord geven onder de prachtige boom omringd door vrienden en familie, een beter begin van jullie huwelijksdag is er niet. Of jullie nu gaan voor een bruiloft in romantische sferen op deze idyllische locatie met uitkijk op het prachtige Gooimeer of een bruiloft in één van de sfeervolle zalen waarover De Kalkovens beschikt, de mogelijkheden zijn eindeloos! Fletcher Trouwen laat jullie graag kennis maken met deze bijzondere trouwlocatie. Komen jullie binnenkort een kijkje nemen op deze veelzijdige locatie?

Kalkovens
trouwlocatie

Foto: Dolf van Stijgeren

Kalkovens

Foto: RiCon Fotografie

Zijn jullie opzoek naar een unieke trouwlocatie? Kijk dan eens op de website bij Fletcher Trouwen naar alle verschillende mogelijkheden en neem vrijblijvend contact met hen op. Wij weten zeker dat zij jullie kunnen helpen met jullie droomlocatie te vinden!