Fantasieën van vroeger, een romantisch aanzoek en natuurlijk de perfecte partner. Dit zijn drie belangrijke ingrediënten voor de mooiste dag van jouw leven, namelijk je trouwdag.

Nu je dolgelukkig bent en de liefde van jouw leven binnenkort het jawoord gaat geven is er waarschijnlijk één gedachte die constant door jouw hoofd spookt en dat is dat er een bruiloft georganiseerd moet worden. Met (waarschijnlijk) geen ervaring op het gebied van trouwen, duizend vragen en lichtelijke paniek lees je dit artikel en ben je op zoek naar iets of iemand die je uit de brand helpt. Wij hebben de oplossing voor je gevonden. Zankyou helpt jou GRATIS en met liefde bij de organisatie van jouw bruiloft. Hoe zij dit doen? Dat lees je hier.

The count down is on…

Online cadeaulijst

Ten eerste doet Zankyou dit door middel van een online cadeaulijst. Tegenwoordig gaat alles online. Dit doen we niet alleen omdat het makkelijker is, maar vooral ook omdat het beter werkt. Een cadeaulijst voor de bruiloft is in dit geval geen uitzondering, want wat is nou een makkelijkere manier om jouw gasten te laten weten wat je wilt dan online een lijst met ze te delen én het cadeau gelijk te ontvangen? Zankyou heeft de ultieme oplossing. Jullie ontvangen de cadeaus namelijk in de vorm van geld op jullie eigen rekening. Het werkt als volgt: jullie maken samen een cadeaulijst met daarop al jullie wensen. Dit kan een kunstwerk zijn waar jullie allang een oogje op hebben, maar ook de huwelijksreis. Vervolgens deel je deze met jullie gasten, zodat zij een bijdrage kunnen leveren. Uiteindelijk krijg je het gift op de rekening gestort en kun je het geld uitgeven hoe je dit zelf wilt.

Met deze service vermijd je ongemakkelijke momenten bij nutteloze cadeaus en geniet je van volledige vrijheid over de geschenken die je ontvangt. Ook voor internationale bruiloften is dit de beste optie: de betalingsgateway is namelijk niet alleen beveiligd, maar accepteert ook nog eens betalingen van over de hele wereld in iedere valuta.

Creëer je eigen trouwwebsite!

Als jij op zoek bent naar een manier om het plannen van de bruiloft niet alleen makkelijker, maar ook leuker te maken dan is de trouwwebsite van Zankyou de uitkomst. Op jouw eigen trouwwebsite creëer je een plek waar je alle informatie verzameld die je met de gasten kunt delen. Design en personaliseer hem naar eigen smaak, deel het programma met de gasten en houdt de RSVP-lijst gemakkelijk in de gaten.

Ook na de bruiloft is het hebben van de trouwwebsite geen overbodige luxe. De gasten kunnen namelijk foto’s en video’s van de dag uploaden die in hoge kwaliteit te downloaden zijn. Zo heb je al het beeldmateriaal op één plek en hoef je geen verre tante aan de mouw te trekken om nou eindelijk die mooie foto van jullie eerste kus te mailen. Het mooiste van de trouwwebsite? De basis is gratis. 

Trouwmagazine

Met haar status als meest bezochte trouwportaal ter wereld en websites in meer dan 23 landen kun je wel stellen dat ze hier het een en ander van bruiloften af weten. In het online trouwmagazine delen ze deze kennis dan ook maar wat graag met aanstaande bruidsparen. Je vind hier informatieve artikelen, de nieuwste trends en je kan een kijkje nemen in de bruiloften van andere bruidsparen. Ze vertellen je niet alleen welke jurk het beste bij jou zou passen, maar ook waar je deze jurk kunt scoren door middel van lijsten met de beste trouwleveranciers verdeeld per stad.

Daarnaast dient het magazine als een eindeloze inspiratiebron voor thema’s, decoratie en eigenlijk alles wat ook maar een schrijntje met de bruiloft te maken heeft. Het magazine is trouwens niet alleen bedoelt om jullie een handje verder te helpen, maar ook leuk voor de gasten om eens in te kijken. 

Love is all you need!

Online database van leveranciers

Als je gaat trouwen zul je waarschijnlijk wel weten dat je een trouwlocatie, goede fotograaf en een cateraar nodig hebt, maar waar je deze gaat vinden is nog een groot raadsel. Met een database van de beste leveranciers in Nederland helpt Zankyou je maar wat graag op weg. Zoek gemakkelijk naar via de website en lees welke leverancier het beste bij jou past. Vind recensies en kijk naar beeldmateriaal van eerdere bruiloften via hun bedrijfspagina. Als jij een match denkt te hebben kun je ze gratis en vrijblijvend en aanvraag sturen.

Wat ons betreft klinkt Zankyou als het trouwwalhalla waar alle aanstaande bruidsparen om gevraagd hebben. We raden je aan de website eens te bekijken en hun app te downloaden. Laat je vooral inspireren en maak het plannen van de bruiloft weer leuk met behulp van Zankyou!