Ook je buik vol van altijd maar die grote stukken taart op feestjes? Geniet dan van deze heerlijke kleine Popjes van Katrien. Een smaaksensatie en het mooiste van alles; hij is in 2 happen op! Geen caloriebom dus, tenzij je er natuurlijk meer dan 1 neemt. En wij weten uit ervaring, dat is bij deze overheerlijke popjes onvermijdelijk!

Cakepops, een heerlijke toevoeging voor jullie bruiloft, verjaardag, babyshower of elk ander leuk feestje! Deze heerlijke popcakes kun je echt in alle smaken en kleuren bestellen en wat wij nóg leuker vinden, je kunt ze ook zelf leren maken tijdens een workshop!

Huwelijkspopjes

Bij Popjes van Katrien ben je aan het juiste adres wanneer je heerlijke cakepops wilt voor tijdens jullie huwelijk! Geen smaak, kleur of thema is te gek voor haar. Een heerlijke toevoeging voor jullie sweettable of bijvoorbeeld een heerlijk zoet hapje voor bij de ontvangst van jullie gasten.

Workshop

Daarnaast verzorgt Katrien te gekke workshops! Een avond lang met vriendinnen heerlijke cakepops maken waarbij jullie het thema mogen kiezen, wie wil dat nou niet? Tijdens deze workshop leer je hoe je popjes maakt en hoe je de popjes decoreert. Na afloop van de workshop is het natuurlijk tijd om die heerlijke popjes met een glas thee of bubbels op te eten. Bon apetit!

 

Willen jullie graag popjes op jullie bruiloft, verjaardag of babyshower? Neem dan snel eens contact op met Popjes van Katrien voor een heerlijke proeverij! Ook voor het boeken van een workshop kun je op de site  terecht!