Wij van Trouwbeleving nemen je graag mee naar deze real wedding van Lynn & Geert, een sprookjesachtige dag op 22 juni 2018. Op deze dag hebben Lynn & Geert elkaar het ja-woord gegeven in een prachtige tuin omringt door familie en vrienden. 

In de ochtend zien Lynn & Geert elkaar voor het eerst. Na de nacht doorgebracht te hebben bij ieder zijn eigen ouders thuis, wordt Lynn in een stoere trouwauto opgehaald door haar toekomstige man. Op naar de zandverstuiving in Rosmalen, midden in de natuur¬†zijn er prachtige foto’s gemaakt. De prachtige foto’s zorgen ervoor dat het bruidspaar achteraf kan nagenieten van deze bijzondere dag.

Ceremonie
Ondertussen zijn de gasten gearriveerd en zijn ze met smacht aan het wachten. En daar komt ze… Hoe leuk met die twee kleine mannetjes en haar vader aan haar zijde! Mede door een bijzondere trouwambtenaar wordt een ceremonie prachtig met een humoristisch, liefdevol of emotioneel randje. De ceremonie van Lynn & Geert vindt plaats in een prachtige tuin, de liefdevolle woorden van haar vader en de moeder van de bruidegom zorgen voor net dat beetje extra wat hun dag onvergetelijk doet maken.

En dan is het tijd voor het ja-woord…

Het kersverse bruidspaar snijdt de heerlijke taart aan in het bijzijn van familie en vrienden, om vervolgens samen te proosten op hun huwelijk!

Trouwceremonie
Trouwambtenaar
Bruidspaar

De kidsmiddag
Na het eerste moment als man en vrouw gevierd te hebben wordt de feestelijke dag door gezet samen met de klas waar Lynn juf van is! De kids hebben gedanst en gezongen voor het bruidspaar, samen spelletjes gespeeld en er stond zelfs ranja en een donut wall voor ze klaar!

Bruidstaart
Bruiloft

Diner
Na deze bijzondere middag, mede dankzij de kids en hun leuke optredens, staat er een lekkere barbecue klaar voor de daggasten. Aan een prachtige lange tafel werd er in een klein gezelschap genoten van het samenzijn met als afsluiting een heerlijke ijscokar! Een speech, een liedje of een persoonlijk gebaar zorgen voor net dat beetje extra tijdens jullie bijzondere dag. Deze kleine dingen zul je onthouden net zoals Lynn & Geert het persoonlijke liedje, wat speciaal voor hun geschreven is door familie, nooit zullen vergeten.

Diner

Het knalfeest
Nadat het bruidspaar zich kort teruggetrokken heeft zijn ze klaar voor het knalfeest! Ook het feest vond plaats in de prachtige tuin en onder het genot van drankjes en leuke muziek kon het bruidspaar hun huwelijk vieren, in het bijzijn van vrienden, familie en kennissen.

Feestavond bruiloft
Trouwen

Fotograaf: Fotografie Jloo
Styling/tent: Blooming Style
Catering: van Zoggel catering
Trouwpak: Michael & Giso
Trouwjurk: De Bruidsgalerie
Trouwringen: Juwelier Rooyackers
Bruidskinderen kleding: Zara / H&M
Auto: GTRrijden.nl
DJ: LB Entertainment