Het prachtige verhaal van Frank & Magdalena is een typisch corona huwelijk verhaal. Dit jaar zouden ze in het mooie Toscane trouwen en waren ze van plan om een grote driedaagse bruiloft te organiseren voor 130 mensen in een prachtige oude wijngaard met een enorme tuin en een zwembad om te relaxen na het huwelijksfeest. Maar vanwege Corona moesten ze helaas de plannen van Italië annuleren en uitstellen naar volgend jaar, maar ze besloten om dit jaar tóch te trouwen in hun plaatselijke dorp Blaricum op 19 september 2020. Uiteindelijk werd het een prachtige dag om nooit te vergeten!
Hoe hebben jullie elkaar ontmoet?

“We hebben elkaar ontmoet op de zeer ouderwetse manier… in een bar. Ik was een maand alleenstaand en mijn man was een avondje uit met zijn ex-vriendin, waar hij 7 jaar een relatie mee had gehad, om een zeer beschaafde breuk te vieren. Hij zag me op de dansvloer in de plaatselijke bar waar live muziek was en we kregen oogcontact. Allereerst dacht ik dat hij een totale klootzak was toen hij met me flirtte, aangezien hij met een ander meisje in de bar was, maar aan het einde van de avond kwam ik erachter dat dit zijn ex was. Dus nam ik zijn telefoon en zette mijn nummer erin. Ik zei tegen hem: “Als je over haar heen bent…” wijzend naar zijn ex, “… bel me dan” en dat deed hij…die zelfde nacht nog. 6 maanden later gingen we samen naar New York om daar Kerst door te brengen en ik dacht dat hij daar een aanzoek zou doen. Maar we hadden een ander ongelooflijk mooi cadeau voor het leven meegebracht uit NYC, namelijk onze zoon Olivier.”, vertelt Magdalena.

bruidegom
corona huwelijk
groom
Hoe ging het aanzoek?

“We gingen op onze laatste Babymoon vakantie naar Toscane toen ik 7 maanden zwanger was. Tijdens het verkennen van Toscane vonden we de wijngaard. En we zeiden meteen “ja” tegen deze locatie, zelfs al voordat we verloofd waren (ik weet het…, het klinkt een beetje vreemd, maar we wisten toen al dat we zouden gaan trouwen). Dus Frank vroeg mij ten huwelijk in de nacht van nieuwjaar van 2019, toen we een nieuw opwindend jaar in ons leven vierden. Hij was erg zenuwachtig en had tijdens het feest nauwelijks iets gedronken, dus ik dacht dat hij zich niet lekker voelde, maar hij wilde juist het moment gewoon niet bederven door te veel te drinken.”

vespa
Wat was je grootse verassing van de dag?

“Hoe zenuwachtig ik werd vlak voordat ik naar de ceremonie vertrok. Ik ben gewend om voor grote groepen te presenteren en in het middelpunt van de belangstelling te staan, maar daar kon ik de adrenaline die door mijn aderen stroomden niet beheersen. Het was krankzinnig maar magisch!”

Hoe lang duurde het plannen van jullie bruiloft?

“In totaal hebben we 1 jaar en 6 maanden gedaan over het plannen van onze bruiloft, maar in deze tijd lijkt het wel alsof we al drie bruiloften hebben gepland, vanwege alle veranderingen die we moesten maken. Het definitieve plan werd eigenlijk in 3 maanden opgesteld.”

gastenboek
“De mooiste en meest emotionele dag van ons leven, vol liefde en geluk. Het was perfect.”
Welk advies zou je andere toekomstige bruidsparen geven?

“Geniet van elke, maar ook echt elke seconde van je dag, want de voorbereiding duurt erg lang en de dag zelf vliegt voorbij en is ook sneller voorbij dan je denkt. Heb samen plezier in het plannen van de bruiloft, want je bepaalt hier samen de opbouw van jullie grote dag. Betrek ook je toekomstige man bij het plannen van de bruiloft. Het is ook zijn grote dag, niet alleen die van jou.”

Deze leverancier werkten mee aan de bruiloft :

Locatie – Het Vitus Blaricum, Boerderij OERboer Willem Blaricum
Bruidstaart – Bakkerij Wassenaar Blaricum
Trouwringen– Edelsmid Fritz Hörl Blaricum
Catering – Arjan Dijkman Food & Wine
Coffee bar – De Koffie TukTuk
Organisatie, Styling en Decoratie – Art Decor Love
Fotograaf – Przemek Bialek Fotografia
Jurk– Laurelle
Pak– Vistula
Schoenen – Christian Louboutin
Bloemen– Bij Jelle Blaricum
Make-up – Marta Podlipniak
Haar – Elegance Blaricum
Stationary – Art Decor Love