handkusje

Dit lieve bruidspaar J & J begonnen ruim een jaar voor hun grote dag al met de planning samen met Trouwchicks. Samen gingen zij opzoek naar dé locatie die (bijna) al hun boxjes af kon vinken. De keus viel op de prachtige locatie De Veenderhoeve in Veenendaal-De Klomp. Een jaar voor hun dag was eigenlijk bijna alles in kannen en kruiken. Het kwam eigenlijk alleen nog aan op de invulling van de details. En toen… toen kwam het coronavirus.

Er brak een onzekere periode aan en elke keer opnieuw moest er geschakeld. En hoe fijn is het dan als jullie een weddingplanner hebben die dit samen met jullie kan oppakken? Alle scenario’s zijn bij J & J revue gepasseerd. Ook het wel óf juist niet verplaatsen. Maar hun grootste wens was om toch te trouwen dit jaar, dan maar met wat aanpassingen. En waarom ook niet?! Uiteindelijk draait het om de liefde van het bruidspaar dat gevierd wordt samen met de mensen die het allerdichtste bij jullie staan en wij kunnen het alleen maar aanmoedigen, want wauw wat een heerlijke dag was dit!

trouwauto
ceremonie
En toen begon voor  het gepuzzel. Want trouwen in deze periode van het coronavirus vraagt wel wat aanpassingen. Het bruidspaar ging aan de slag met vaste indelingen maken voor elk onderdeel van de dag, want vaste zitplaatsen zijn verplicht. Feest kon helaas niet doorgaan, maar dat veranderden we naar een heerlijk lang tafelen mét live muziek! Stylingplan werd geüpgrade, want nu gingen we wel echt uitpakken!

De Trouwchicks gingen aan de slag met hoe ze iedereen volgens de geldende regels konden plaatsen. Zo koos dit bruidspaar samen met Trouwchicks voor een halve maan ceremonie om het ondanks de afstandsregel toch heel intiem te maken. Zij creëerden styling die bij zou gaan dragen aan dat knusse en intieme gevoel. Doen dus!Geen feest, dus geen live-muziek. Dacht het bruidspaar. Maar toen wij voorstelden om in gesprek te gaan met de act die ze hadden geboekt om te kijken naar een alternatief werden ze direct weer enthousiast! De Dames Draaien Door maakte er dan ook een echt feestje van!En elke keer als het bruidspaar dacht ‘maar hoe moeten we dit nu dan weer tackelen?’ konden de Trouwchicks ze gelukkig ondersteunen en geruststellen door alternatieve plannen aan te dragen.

Let love rule!

proost

Wauw! Wat was het een fantastische dag! Wat een feestje! Bij de ontvangst verzorgden de Trouwchicks een gezondheidscheck, kregen alle  gasten per huishouden een eigen corsage (zodat het voor iedereen zichtbaar was wie er wel, en wie er niet dichtbij elkaar mocht komen) en had iedereen een eigen vaste plaats op het terras. De ceremonie was heel intiem! En wauw, wat straalde het bruidspaar in de fantastische setting!

Het toosten deden zij op het terras. Trouwchicks begeleidden alle gasten per huishouden naar het terras waar het bruidspaar klaar stond met glazen champagne die ze uitdeelden. Zo werd er met elke gast geproost. Daarna een gemoedelijke borrel waarin ook de groepsfoto’s gemaakt werden. En gelukkig is het terrein bij De Veenderhoeve groot genoeg dat iedereen op afstand van elkaar kon staan.

handkusje
diner
dames draaien door
strechtent
buiten trouwen
openingsdans

Twijfelen jullie nog om te trouwen in tijden van het coronavirus? Wij zeggen doen! En heb je tips nodig? Stuur ons gerust een mailtje of bezoek gratis Trouwbeleving Online – Let’s Sparkle want wij gaan je helpen! Let’s do this!

Deze leveranciers werkten mee aan de bruiloft:
Organisatie & styling: Trouwchicks
Bloemen: KORLAAR Bloemisten
Locatie: De Veenderhoeve
Fotograaf: Karin Bunschoten Fotografie
Videograaf: Naomi Diaz Photography & Film
BABS: True Love Wedding
Muziek: Dames Draaien Door
Stationery & welkomstborden: Silver Lining
Jurk: New Styling Bruidsmode
Pak: Jac Hensen
Trouwvervoer: Bolderman Trouwvervoer