Trouwceremonie

Op zondag 30 september vond alweer de 5e editie van Trouwbeleving XL in de Koekbouw Veghel plaats. Wat was dit een leuke dag en natuurlijk delen we dat graag met jullie. Ga er even voor zitten en wij geven je een exclusieve sfeerimpressie van de real-life ceremonies en de trouwbeurs.

Video door: Wedding video-photo

De deuren van de Koekbouw gaan open en er staan veel verschillende bedrijven uit de regio voor jullie klaar om te helpen met de voorbereidingen op jullie huwelijk! Bij binnenkomst staat er een leuke goedgevulde goodiebag klaar zodat jullie ook nog na deze dag inspiratie op kunnen doen. Tijdens de Trouwbeleving beurs is er een groot aanbod aan bedrijven om jullie te inspireren en informeren. Loop lekker rond en geniet van al de mooie aankleding, de vele bedrijven, de real-life ceremonies en het lekkere eten en drinken op het food-plein!

Sfeerimpressie
Trouwvervoer
Trouwbeurs
Donutwall

Foto’s door: Stories by Josan

Geniet van de sfeerimpressies van deze belevenisvolle dag!

De eerste real-life ceremonie
Heb je altijd al eens willen ervaren hoe ceremonies er nu eigenlijk uitziet? Tijdens ons trouwbeurzen kun je dat beleven! De trouwlocatie wordt volledig aangekleed in de vorm van een ceremonie en het bruidspaar geeft elkaar fictief het ja-woord. De mooie aankleding en decoratie van deze ceremonie zijn te danken aan Blooming-style en het welkomstbord is gemaakt door Poetoeter.

De foto’s van Dario Endara Photography geven jou een unieke sfeerimpressie van de eerste real-life ceremonie op het Trouwbeleving event in Veghel! Deze ceremonie is zo bijzonder geworden dankzij de prachtige jurk van Bruidshuis Diana, het chique trouwpak van Hij Trouwt, de unieke klanken van huwelijkszangeres Steffi Ras en de op maat gemaakte ringen van Goudsmederij juwelier Bommel. Na afloop van de ceremonie wordt de overheerlijke taart van Gerlinde bakt met het taartmes van de Edelsmederij aangesneden.

 

Laat dat smullen maar beginnen!

Ceremonies
Trouwringen
Bruidstaart
Bruiloftdecoratie
Bruidstaart

De tweede real-life ceremonie
De tweede real-life ceremonie vond plaats om 15:00. Hiervoor hadden de aanstaande bruidsparen de gelegenheid om kennis te maken met de verschillende bedrijven en nu kunnen zij een kijkje nemen bij de ceremonie. De foto’s zijn gemaakt door Danny Fotografie, met haar persoonlijke stijl heeft zij deze ceremonie weer op een sfeervolle manier weten vast te leggen.

Deze ceremonie is weer even anders als de vorige ceremonie, trouwambtenaar Jeroen Vissers zorgde voor een liefdevolle en humoristische ceremonie. De persoonlijke touch en bijzondere woorden van Luizter maken de ceremonie uniek.  De bruid straalt dankzij het mooie bruidskapsel van VisieOn en de prachtige visagie van Marion’s Choice, in een droomjurk van Bruidsboutique van de Wetering met een bruidsboeket van Trendsetters die ervoor zorgt dat het plaatje compleet is. Tenslotte wordt ook deze ceremonie afgesloten met een verrukkelijke bruidstaart van Taarten van Tante Jans, waar je je vingers bij af wilt likken!

Ceremonies
Ceremonie
Bruidstaart
Taart

Ben je nieuwsgierig geworden door de sfeerimpressies en wil jij ook een beurs van Trouwbeleving bezoeken en één van de unieke real-life ceremonies bijwonen? Kijk dan op onze site voor de agenda en wie weet wordt er binnenkort een belevenisvolle trouwbeurs bij jou in de buurt georganiseerd!

Bruiloftdecoratie
Trouwauto
Decoratie bruiloft
Bruidsjurk
Styling

Foto’s door: Stories by Josan