Je bruiloft, daar heb je natuurlijk al jarenlang over gedroomd. Over een sprookjesachtig huwelijk maar natuurlijk ook over jouw droomjurk. Hoe ziet jouw trouwjurk eruit? Of heb je nog geen idee? In deze blog van Trouwbeleving stellen wij je voor aan Koonings, want de mooiste bruidsmode vind je hier!

Het mag dan eindelijk! Trouwenjurken passen, dat doe je niet elke dag dus maak er iets speciaals van!

De mooiste bruidsmode voor jouw unieke dag!

Wij werken samen met de allerleukste bedrijven en vandaag stellen we je voor aan Koonings in Deurne! Ben jij nog op zoek naar jouw droomjurk? Met hun jarenlange ervaring staan ze bij Koonings voor je klaar.

Laat je inspireren in de speciaal ingerichte en sfeervolle showrooms. Met meer dan 75 labels en merken vind je bij Koonings vast en zeker de mooiste trouwjurk voor jou!

Ben je opzoek naar een eenvoudige trouwjurk of juist een uitbundig trouwkleed? Met hun uitgebreide aanbod aan mooie trouwjurken, variërend in alle stijlen, maten, kleuren en verschillende prijsklassen, is de kans groot dat jouw perfecte jurk erbij zit!

Bruidsjurk
Bruidsmode

Maak er een vriendinnen uitje van, neem je beste vriendinnen mee en geniet van dit bijzonder moment!

Koonings combineert een zeer uitgebreide collectie met ervaren stylistes, sfeervolle themaruimtes en er is zelfs de mogelijkheid om zelf jouw unieke bruidsjurk te ontwerpen. Zo zijn zij dé specialist in bruidsmode en verrassen ze jou als bruid met een prachtige trouwjurk, bruidsjapon en bijpassende accessoires.

Bekijk de trouwjurken online en maak eenvoudig een pas afspraak om de bruidsjurken in de bruidsspeciaalzaak te passen. In de speciale showrooms wordt het passen van bruidsjurken pas echt een feest. Waan je bijvoorbeeld als een echte prinses in de Sissi Ballroom, of kies voor een elegante jurk in de Pronovias Palace showroom.

Een brede collectie trouwjurken voor iedere stijl!