coronawedding
HOE MOOI KLEIN & INTIEM TROUWEN 
KAN ZIJN? ZÓ MOOI! 
GOOIT HET CORONAVIRUS ROET IN HET ETEN
 MET BETREKKING TOT JULLIE TROUWPLANNEN? 
SAMEN MET SUUS BLOEM & MEER EN 
STORIES BY JOSAN LATEN WIJ OP 
DE PRACHTIGE LOCATIE MISS HYACINT 
JULLIE ZIEN HOE MOOI & INTIEM TROUWEN 
KAN ZIJN TIJDENS DE CORONACRISIS EN 
ALLE BIJBEHORENDE RESTRICTIES. 
KIJKEN JULLIE MEE?
corona trouwen
bloementuintjes

Tip 1: flowers, flowers, flowers

Trouwen in tijden van de coronacrisis is een beetje anders, maar zeker niet minder mooi! Maar willen jullie de 1,5 meter afstand die er gehouden moet tijdens de coronacrisis een beetje verbloemen? Dat snappen wij heel goed! Ga dan voor bloementuintjes! Het zorgt ervoor dat de afstand kleiner lijkt en de ceremonie intiemer & knusser. Let’s do it!

covid 19

Tip 2: Let's get married

Hoe gaan jullie nou een intieme & knusse ceremonie opstelling neerzetten zonder dat de achterste rij meters ver weg zit? Kies er bijvoorbeeld voor op de stoeltjes te laten verspringen en geen middengangpad te gebruiken. Hierdoor is er meer ruimte en zitten alle gasten dichterbij jullie als bruidspaar. Een andere optie is om te kiezen voor een halve maan opstelling. Zo kun je meerdere gasten naast elkaar zetten (met uiteraard tussen elk gezin of stel 1,5 meter afstand) en maak je de ceremonie breder maar toch intiem en kunnen alle gasten jullie goed zien.

bloemen

Tip 4: It's all about the details

Wij houden van details! Regelen alles strak, maar zorgen er toch voor dat het een ongedwongen en relaxte dag wordt! Dit doe je door bijvoorbeeld bij binnenkomst van de gasten even een korte uitleg te geven over wat de regels zijn en hoe jullie deze dag ervoor gaan zorgen dat de regels nageleefd kunnen worden. Laat dit jullie ceremoniemeester doen. Hierdoor weet iedereen waar hij of zij aantoe is en zal de dag heerlijk & soepel verlopen 🙂

backdrop