bruidspaar

Trouwen op een prachtige locatie aan de Bedafse Bergen in Uden, dat wil je! Prachtige zandvlaktes, talloze mogelijkheden en zowel een buiten als binnenlocatie. Kijken jullie mee?

Om jullie een indruk te geven van trouwen in Uden organiseerde we deze toffe styled shoot met een aantal leuke leveranciers die jullie kunnen helpen bij het waarmaken van jullie droombruiloft! Naomi Diaz maakte een aftermovie. Vroeg in de ochtend begon Zoella by Zoë met het bruidskapsel en de visagie van de bruid.

De bruidsjurk van Bruidsgalerie van de Wetering is een prachtige jurk met top van kant. Hij trouwt by Jansen & Jansen zorgde voor een prachtig trouwpak. Tijdens de shoot is er gebruik gemaakt van natuurlijke tinten in combinatie met oudroze en vele droogbloemen van Moon Daisy.

Het voordeel van droogbloemen? Deze blijven super lang mooi en is een leuke herinnering aan jullie bruiloft! 

muah
visagie
bloemenkrans

Ja Bruidsfotografie Brabant legde de hele dag bij het Teugel Resort in Uden prachtig vast. Wij nemen jullie graag mee van de uitnodigingen tot aan de ceremonie, tot aan de loveshoot op de toffe Bedafse Bergen! Soetzappig zorgde voor de mooiste stationery die zij voor jullie op maat kunnen maken, precies zoals jullie dat willen en Juwelier Rooyackers uit Uden heeft de perfecte trouwringen voor jullie!

naamkaartjes
trouwkaart
soetzappig
ceremonie
welkomstbord
jawoord
trouwringen
bruidstaart
bedaf
Uden
bedafse bergen

Zijn jullie benieuwd naar deze mooie locatie? Kom op 7 februari 2021 naar het Trouwbeleving event bij het Teugel Resort in Uden en ontmoet ook enkele leveranciers die meededen aan deze shoot! Wil je de andere leveranciers ook ontmoeten? Check dan de website en maak een afpraak!