Hebben jullie een voorliefde voor jungle en wildlife? Bekijk dan snel deze shoot vol inspiratie! Droom weg met deze tropische kleuren, aapjes, prachtige vogels en niet te vergeten, flamingo’s!

De kleuren die terugkomen in deze shoot zijn heerlijk tropisch. Denk aan geel, fel roze en groen. Door deze kleuren te combineren met de flamingo’s, pelikanen, ara’s & maki aapjes waan je je midden in de jungle.

De shoot vond plaats in vogelpark Avifauna, een locatie die zich perfect leent voor een Urban Jungle Wedding. De ringen werden aangevlogen door ara’s!  Een loveshoot tussen de lori vogeltjes en dineren in de buurt van de flamingo’s, het is allemaal mogelijk!

Stephanies Bruidsboutique zorgde voor de hippe korte bruidsjurk en de visagie & hairstyling van de bruid werd gedaan door The Bridal Artist. Het trouwpak van Michael & Giso kleurt prachtig tussen alle bloemen en tropische vogels.

De stationery is gemaakt door Blitz Ontwerpt. Door de kleuren te gebruiken die ook te zien zijn in de bloemen en de prachtige vogels wordt het een mooi geheel. Monique ’t Hoen Ontwerper & Goudsmid maakte de prachtige ringen. Zij ontwerpt voor elk stel graag de perfecte en meest persoonlijke trouwringen.

Dineren aan lange tafels met uitzicht op de flamingo’s en andere tropische vogels, wie wilt dat nou niet? De bloemen van Korlaar Bloemisten hebben tropische kleuren gecombineerd met veel groen om het echte jungle gevoel te creëren.

Tropical vibe

De felle kleuren zijn in elk detail verwerkt. Het fleurige vlinderstrikje geeft een vrolijke touch aan de outfit. Ook de make-up van de bruid past perfect bij de prachtige kleuren van de dag. Een felle tint in de make-up maakt alles vrolijker!

Op zo’n toffe locatie als Avifauna kun je de vogels natuurlijk niet achterwege laten. Hoe leuk is het om met deze kleurige vogels op de foto te gaan? Dat is toch wel het ultieme jungle gevoel! Met een klein bakje voer in je handen komen de vogels vanzelf op je af. Voor je het weet word je bedolven onder deze vrolijke vogels!

De dag is natuurlijk niet compleet zonder zoetigheid. Deze heerlijke sweettable is een perfecte manier om wat kleur aan de dag te brengen. Niet alleen mooi, maar ook nog eens lekker! Bij al dat lekkers loop het water je toch in de mond?!

Locatie: Vogelpark Avifauna / Van der Valk Hotel Avifauna
Fotografie: Door Danny Janssen-bruidsfotografie
MUAH: The Bridal Artist / Urmila Singh
Jurk: Stephanie’s Bruidsboutique
Pak: Michael & Giso
Ringen: Monique ’t Hoen Goudsmid & Ontwerper
Stationery: BLITZ Ontwerpt.nl
Decoratie: Weddingdeco.nl
Stoeltjes: Blooming-style
Bloemen: KORLAAR BLOEMISTEN
Bruidsschoenen: TOMS
Herenschoenen: Reinhard Frans
Bruidstaart: Cheffi’s Pastries & Parties
Film: Aurum Films
Photobooth: Fotokist
Styling / Organisatie: Trouwchicks
Modellen: Marita & Ian

Geïnspireerd door deze shoot? Willen jullie ook een Urban Jungle Styled wedding of een ander tof thema? De Trouwchicks helpen jullie graag!❤️