Inmiddels is de TB on Tour niet meer weg te denken bij Trouwbeleving. Op 14 januari ontvingen we 60 bruidsparen in Rotterdam (waar vorig jaar ook de vuurdoop van dit nieuwe concept was)! Ook nu gingen we weer met drie bussen (van Hans Classic Cars) touren door de regio Rotterdam. Wat hebben we samen met de bruidsparen weer genoten van een leuke dag! Van een gastvrij ontvangst op de locaties tot aan swingende muziek in de bussen. Benieuwd hoe een Trouwbeleving on Tour verloopt? Geniet mee van de prachtige foto’s gemaakt door de aanwezige fotografen en krijg een goed beeld van het concept.

Toast & Bubbels

Ook tijdens de on tour willen we bruidsparen inspireren tijdens de real-life ceremonie. Wat kan een trouwambtenaar voor jullie betekenen, wat is nu echt de meerwaarde van live-muziek en welke momenten komen er allemaal voorbij! Met een fictief en vooral gezellig bruidspaar, inbreng van alle aanwezige bedrijven en een prachtige aangeklede ceremoniezaal krijgen de toekomstige bruidsparen een goed beeld van de ceremonie.

De ceremonie bij Lommerrijk is ook deze keer weer vastgelegd door Ricon Fotografie.

Bedrijven aanwezig bij Lommerrijk:

Jurken: Stephanies Bruidsboutique
Pakken: ViV Suits & Shirts
MUAH: Ilse Beauty
Trouwringen: Le Mariage
Fotografie: Ricon Fotografie
Videografie: Weddingfilmer
Bloemist: Natys Floral Design
Taart: Het Taartgeheim
Trouwambtenaar: 2-Marry
Live-muziek: Song for You
Drukwerk: Blitz Ontwerpt
Schoenen: Belle Scarpe
Ballonnen: De Ballonnenkoning

Let’s eat

Wat is een Trouwbeleving on Tour zonder een heerlijk diner. Bij Bergsche plas werden we gastvrij ontvangen met live-muziek van Sounds Perfect. De locatie was super mooi aangekleed door Iris (partymanager bij Bergsche Plas) die ook tijdens jullie bruiloft de styling bij Bergsche Plas kan verzorgen. Rowena Groenweg heeft de bloemen verzorgd die perfect in het thema paste.

De bruidsparen genoten van een heerlijke lunch van de BBQ. Verse gambaspiespjes, heerlijke hamburgers en Italiaanse salades. Tijdens het eten zorgde Sounds Perfect voor de nodige entertainment zodat er een gezellige sfeer ontstond. Als lekkere zoete afsluiter konden bruidsparen aanvallen bij de sweettable van A Spoonful of Sugar. Gelukkig heeft Nancy’ s fotografie alles vastgelegd zodat jullie kunnen meegenieten van deze heerlijke dag.

Party

Bij een bruiloft hoort natuurlijk ook een goed feestje! Daarom konden de bruidsparen bij Diergaarde Blijdorp met de voetjes van de vloer. We begonnen met een rondleiding door de locatie die eindigde in een van de feestzalen! Hier was 123bruiloftdj.nl lekkere plaatjes aan het draaien en konden bruidsparen op de foto bij de Fotokist. Ook konden bruidsparen nog hun droomringen uitzoeken bij Jewel Trend en in gesprek met Memories for life Fotografie. 

P.s zijn jullie geen feestbeesten maar willen jullie het toch feestelijk afsluiten. Kies dan voor een gezellige borrel met live-muziek op de achtergrond.

Om vier uur was de tour afgelopen en gingen de bruidsparen vol inspiratie en een goed gevulde goodiebag weer naar huis! Wil jij ook eens een Trouwbeleving on Tour beleven? Op zondag 13 januari 2019 gaan we weer op pad langs drie prachtige locaties in de regio Rotterdam. Meer informatie over deze inspirerende beurs vind je hier.