trouwbeurs rotterdam

Wat was het weer een feestje om al die toekomstige bruidsparen te zien genieten op het Trouwbeleving event in de Van Nelle Fabriek in Rotterdam!
Op het gezellige Trouwbeleving event waren de leukste leveranciers uit heel het land aanwezig, die met veel plezier hun ervaring en kennis met alle bruidsparen hebben gedeeld, zodat zij bomvol ideeën weer naar huis gingen.

Videograaf : Memorylane Flims

Ook dit keer waren er twee real-life ceremonies tijdens het Trouwbeleving event in Rotterdam waar bruidsparen een kijkje kunnen nemen en kunnen beleven hoe een ceremonie er aan toe kan gaan met o.a een zelfstandig trouwambtenaar en live muziek.

Om 12.30 uur ging de eerste real-life ceremonie van start. Luizter nam ons mee met een bijzonder Luizterverhaal. De bruidegom kwam zelfverzekerd binnen gelopen in een prachtig pak van Ibrahim Tosun. Met een stijlvol bruidsboeket van Keven Muller Event Concepts en een bruidsjurk van Stephanie’s bruidsmode zag je de bruid stralen. Dit komt natuurlijk ook omdat het bruidskapsel is gedaan door Hairdo for you en de bruidsmake-up door Let’s Shine Bruidsmonde. Gedurende de real-life ceremonie was muziek te horen van Luizter waarbij de bezoekers konden genieten van de mooiste live muziek. Het bruidspaar gaf elkaar het jawoord en schoven de prachtige ringen van Ed Nobel bij elkaar om de vinger. Ten slot werd er geproefd van een heerlijke bruidstaart van Enjoy Cakes. Tijdens deze eerste ceremonie werden de foto’s gemaakt door Yvonne Kuijpers Fotografie en de video door Memorylane Films. Wat een toffe beelden zijn het geworden he? Tip: Een goede fotograaf is echt een must op jullie eigen bruiloft. Namelijk, een blijvende, tastbare, terugblik op jullie trouwdag.

Trouwstaart
Ceremonie spreker
bruidspaar
trouwbeurs
bruidstaart
bloemen

Foto’s: Yvonne Kuijpers

Ceremonie vol liefde

Tijdens de tweede real life ceremonie om 15:00 uur was zelfstandig trouwambtenaar Maddy van Trouwen in Balans aan het woord. De bruid straalde wederom in een prachtige jurk dit keer van Let’s shine Bruidsmode en de bruidegom in een toffe pak van Only for men. De live muziek werd verzorgd door Luizter. De mooie trouwringen waren van Rings of love. En de foto’s? die werden gemaakt door Liefdesmomenten. En last but not least, Vos belevingen zorgde voor de video, en geloof ons, een video van jullie trouwdag, dat wil je!

Bruid

Foto’s: Liefdesmomenten

trouwambtenaar
bruidspaar
ceremonie
ceremonie
Willen jullie ook trouwinspiratie opdoen voor jullie bruiloft tijdens een van de Trouwbeleving events? Er staan nog 4 Trouwbeleving events op de planning dit seizoen! Benieuwd? Check onze agenda!