Trouwlocatie

Een terugblik naar een fantastische bruiloft op 1 september 2018 bij kasteel Doorwerth. Op deze zonnige dag beleefden Niek en Martine de mooiste dag van hun leven, op deze dag werden zij man en vrouw.

Bruiloft
Trouwvervoer

In de ochtend had het stel alle tijd om zich voor te bereiden op hun bruiloft. In alle rust hebben de kapster en visagiste ervoor gezorgd dat de bruid er beeldschoon uitzag, ondertussen was Niek vertrokken naar zijn ouders thuis zodat het bruidspaar elkaar pas voor het eerst zou zien tijdens de ceremonie. Samen met haar ouders vertrok Martine is een mooie oldtimer naar de trouwlocatie. Dezelfde oldtimer die haar ouders jaren geleden ook als trouwauto hadden, hoe bijzonder!

“Ik kon niet wachten tot het moment dat we elkaar zouden zien”.

Trouwlocatie

En daar stond hij… In de boomgaard van het kasteel, tussen de appel- en perenbomen en de schapen. Dit was de eerste keer dat hij Martine zag in haar prachtige jurk. De ceremonie kon beginnen, op zo’n geweldige locatie met een trouwambtenaar die er een ontzettend leuke ceremonie van wist te maken. De geloften werden uitgesproken en de verrassing speeches van de getuigen zorgden ervoor dat het helemaal perfect was. Na het JA-woord was het tijd voor de ringen, en deze werden wel op een hele bijzondere manier gebracht.

“Een Oehoe kwam de ringen brengen, het is geweldig om zo’n grote vogel van zo dichtbij te zien”.

Ja-woord
Ceremonie
Trouwen

Vervolgens ging het kersverse bruidspaar naar de binnenplaats van het kasteel, waar iedereen klaar stond met bellenblazen. De taart werd aangesneden en dit was het moment dat het bruidspaar kon toostten, met vruchtensap uit de boomgaard, op hun bruiloft samen met al hun dierbaren.

Een overheerlijke wedding cake, verschillende fruittaarten en wat zoetigheden met chocolade, hmmm!

Terwijl iedereen aan het borrelen was hadden Niek en Martine even tijd voor zichzelf. Op de mooiste plekjes rondom het kasteel hebben zij een kleine fotoshoot gehad. Na de fotoshoot wandelde het bruidspaar met al de gasten naar de kasteeltuinen, waar prachtige lange tafels klaar stonden. Het was tijd voor de BBQ!

Bruidstaart
Bruidspaar
Huwelijk

Het leek net een frans tafereeltje, met het lekkere weer buiten dineren.

De heerlijke barbecue werd afgesloten met ontroerende speeches van de ouders van het bruidspaar. Hierna was het tijd voor het avondfeest, deze vond plaats in het Koetshuis van het kasteel.

Diner
Bruiloftdiner

Opnieuw werd er een entree gemaakt voor de avondgasten. Het bruidspaar mocht een fles champagne sabreren om vervolgens te proosten op hun bruiloft!

“Het is heel fijn om iedereen zo samen te zien”.

En daarna.. was het tijd om heel de avond te dansen onder het genot van de leukste plaatjes van de DJ. Er is veel gelachen en gedanst! Aan het einde van het feest was er nog een erg leuk afscheid: Iedereen nam afscheid van het bruidspaar met feestelijke mega-sterretjes.

Een bijzondere afsluiter van een geweldige dag, de perfecte dag voor het kersverse bruidspaar!

Bruidspaar
Bruidspaar