bruidsboeket

26 september mochten we eindelijk weer! Het eerste Trouwbeleving XL event vond plaats in de Koekbouw in Veghel en het was weer een romantische dag met toffe bedrijven en mooie momenten. We willen graag met jullie terugblikken op deze mooie en romantische dag. Om 11 uur hebben wij de deuren geopend voor de bruidsparen die inspiratie om kwamen doen. Blikken jullie mee terug naar deze mooie dag?

burning love

Foto’s door: Demi’s Design

De zon scheen deze dag en veel bruidsparen kwamen met een glimlach binnen. Bij binnenkomst kregen de bruidsparen een goed gevulde goodiebag om zo hun weg te vervolgen langs alle bedrijven waar ze veel inspiratie op konden doen. Ook konden de bruidsparen heerlijk genieten van een bakje koffie bij bakkie & zo/ Eef smakelijk.

All You Need Is Love ♥

Om 12:30 begon de eerste real life ceremonie, de styling voor de ceremonie is verzorgd door Happy Vintage. Tejo Kappers heeft ervoor gezorgd dat het haar en de make up van de bruid klaar was voor de ceremonie. De ceremonie werd begeleid door Joyce Renting en werd geopend met de mooie stem en gitaarklanken Lace muziek. De Bruid had een prachtige jurk aan van Bruidsgalerie van de Weteringen en de bruidegom stond strak in een pak van Hij Trouwt. Tijdens de ceremonie had de bruid een mooi bruidsboeket vast van Trendsetters en de ringen werden verzorgd door Juwelier Rooyakers. Na de ceremonie was het tijd om de taart aan te snijden, dit keer een bijzonder taart van Cheesy Celebrations. De taart bestond uit verschillende kazen, weer even heel wat anders als jullie niet van zoetigheid houden.

Foto’s door: Marielle Kokke Fotografie 

Dit jaar hadden hadden we ook voor het eerst het belevingsplein, hier werden verschillen Q&A gegeven door Skyfly, Moondaisy en bruifsgalerie van de Weteringen. Maar ook was er genoeg tijd om inspiratie op te doen bij de verschillende leveranciers. Alles was aanwezig, DJ, Bruidstaarten, Trouwbus en nog veel meer.

belevingsplein
online trouwevent

Om 15:00 begon de tweede real life ceremonie, deze werd begeleid door Ceremonie vol liefde. De bruid had weer een hele mooi jurk aan van Bruidsgalerie van de Weteringen en de bruidegom een mooi pak van Hij Trouwt. Tijdens de ceremonie was er prachtige livemuziek van Steffi Ras huwelijkszangeres en de bruid had een mooi boeket vast van Moondaisy. De ringen waren geleverd door De Edelsmederij. Na afloop was er natuurlijk tijd voor een stukje taart met een glaasje bubbels. De heerlijke taart was van Miruna’s Cakes.

online trouwevent

Willen jullie ook inspiratie opdoen tijdens een Trouwbeleving beurs? Bekijk dan snel onze agenda van 2021/2022 voor een event bij jou in de beurt. En via onze website kan je gratis inschrijven voor de Trouwbeleving events.